Terrassedør
 
 

Terrassedør / Balkongdør

Terrassedør: Best og Billigst leverer din nye terrassedør/balkongdør med et standard espagnoletgrep/paskvilgreb, fra firmaet Fix i Danmark, men du kan også bestille dørgrepet med låsemekanisme som du selv skal montere. Dette grep sikrer deg bedre mod tyveri. Vi kan også tilbyde både faste og doble faste terrassedører/balkongdører som hagestueelementer, dvs. at de kan ikke åpnes.

Best&Billigst - kvalitet til de riktige priser

Best&Billigst’s konsept er høykvalitetsvarer produsert etter ordre uten ekstra tillegg. Du betaler kun for m2 prisen. Våre produkter produseres av utsøkt kjernetre fra nordfinsk furu.

Alle produkter leveres med super lavenergiglas (u-verdi 1,1) produsert på godkjente glassfabrikker med kvalitetsstyring. Energiglass fra Best&Billigst leveres med gratis varm kant som gir en høyere isolasjonseffekt og gir et finere utsyn.

Best&Billigst er produsert 100% etter ordre, dvs vi fremstiller elementer utelukkende etter kundens ønsker og behov. Det er ingen forhåndsbetaling. Betaling skjer først ved levering, som ellers foregår med egne lastbiler, så lenge adressen er fremkommelig for en 17 m. lang lastebil og den har fastlandsforbindelse.

Det er viktig du sjekker at målene og spesifikasjonene er korrekte før du bestiller dine varer.

Terrassedør/Balkongdør
Best & Billigst vinduer og terrassedører

>> Best&Billigst - vinduer og dører
Kvalitetsvinduer. Konseptet er kvalitets vinduer og dører etter ordre uten ekstra tillegg. Du betaler kun for m2 prisen.

De lave avanser gir et av markedets beste forhold mellom pris og kvalitet.

Bondehusvindu - Best&Billigst
Bondehusvindu er et annet typisk og klassisk skandinavnisk vindu, kjent som  vinduet med de smale sprosser.

Vindu
Der ytes 5 års garanti for feil og skader forårsaket under produksjonen av fabrikksmalte elementer. For termoglass, håndtak og beslag ytes også 5 års fabrikksgaranti. Det ytes ingen garanti på selve malingen. Akkurat som det ikke er garanti på umalte elementer.

Trevindu
Kjernetreet vi benytter til våre dører og vinduer kommer fra den beste og hardeste del av langsomtvoksende furu fra det nordlige Finland. Det ekstreme klima nordpå gjør at trærne vokser veldig langsomt, noe som er avgjørende for at treet blir sterkt og holdbart. På fabrikken blir alle dører og vinduer impregnert mot råte og mugg. Det hindrer de fleste utskillinger av kvae og kvist og gir samtidig en høy finish.

Vinduer - Best & Billigst

Dører og vinduer - Best & Billigst


 
 

 
 
 


 
 
Information om vinduer og dører - hvad er varm kant - vinduer og dører fra restlageret
©Copyright - www.best-billigst.no - terrassedør vinduer