Vinduer, få hjelp på tlf.: 21 99 67 67 | Mandag–Torsdag: 08:30-16:30 | Fredag 08.30-15:00

Menu mobilmeny
logo Bedst og Billigst

12 gode fordeler hos Best-Billigst

Best og Billigst har inkludert flere interessante fordeler i form av produktkvaliter, tilbehør og betingelser. Flere av disse fordelene er mot ekstrabetaling hos konkurrerende firmaer. Under har vi kort beskrevet de vigtigste fordelene.

13 Fordeler Best og Billigst
logo Bedst og Billigst

Ingen forbetaling

Du kan lett sende inn en forespørsel og bestille varene uten betaling eller depositum. Vi skal først ha betalingen når varene er ferdig produsert, og før utsendelse.

Ingen forbetaling
logo Bedst og Billigst

Inklusiv sikkerhetspakke

Alle dører og vinduer med paskvilgrep fra Best-Billigsts egen produksjon er inkl. ekstra sikre lukkemekanismer, som vanskeliggjør et evt. innbrudd. Videre er alle vinduer og dører produsert med tyverisikret glasmontering. Glasset er monteret i rammen med silikon. Dette medfører at glasset ikke kan trekkes ut med en sugekopp. Ved et evt. innbrudd vil glasset måtte skjæres ut, noe som tager vesentlig lengere tid.

Hvis du utover dette også bestiller laminert eller herdet glass, vil du være ytterligere sikkret.

gratis sikkerhetspakke
logo Bedst og Billigst

Fingerskjært kvistfri tre også i Tre/Alu

Treet som benyttes i produksjonen er min. 90% kjærnetre, hvor de fleste kvister er skåret ut og erstattet med et nytt stykke kjærnetre i en prosess som heter fingerskjæring. På den måte ungås stort set alle kvaeuttrekkninger, som igjen betyr lengere holbarhet og en flottere overflatefinish.

fingerskjært tre
logo Bedst og Billigst

Malte aluglasslister hele veien rundt

Best og Billigst har erstattet de tradisjonelle treglaslistene med malte aluglasslister hele veien rundt glasset. Det betyr at du unngår spikerhull og samtidigt oppnår en langt penere finish med lengere holbarhet og mindre vedligeholdelse som en ekstra fordel.

Aluglasslister hele veien rundt
logo Bedst og Billigst

Malte aluenergisprosser

Energisprossene er også malt alu på utsiden. Energisprossene som ikke lengere er gjennomgående, monteres direkte på glasset på begge sider (tre – innvendig) med en separasjonsliste inne i selve glasset. Glasset er derfor et stort glass, som oppdeles i felter - men som fortsat ligner at det er flere separate glass. Dette gir en vesentlig energibesparelse

Aluenergisprosser
logo Bedst og Billigst

Produksjon etter dine mål

Produksjonen er tilrettelagt på den måten at dine vinduer og dører produseres etter mål. Prisen beregnes nesten pr. milimeter. Du har her mulighet til å optimere produktstørrelsen, så ditt nye vindu eller dør passer som skreddersydd inn i hullene. Det eneste som har faste mål er karmdybder, profiler etc.. selve høiden og bredden er etter dine mål.

produksjon etter dine mål
logo Bedst og Billigst

CE godkjendt

Best og Billigsts produkter er i Europeisk standard. Energimessig betyr det at vinduene og dørene er energiklasse B.

ce og tek10 godkjendt
logo Bedst og Billigst

10 års Garanti

Fra april 2016 har Bedst og Billigst hatt 10 Års Garanti på produkter produsert på vår egen fabrikk. Garantien dekker fabrikations og materialefeil. Eksterne komponenter på produkterne kan dog ha kortere garantiperiode.

Garanti: 10 år
logo Bedst og Billigst

80.000 tilfredse kunder

Siden Best og Billigst startet i 2002 - har over 80.000 tilfredse kunder bestillt vinduer eller dører etter mål. Selv om vi opplever en høy tilfredshetsgrad, prøver vi hele tiden å forbedre både produktene, servicen og hele prosessen - så vi fortsat kan leve opp til vårt navn: Best og Billigst. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har ideer til forbedringer.

over 80.000 tilfredse kunder bestillt vinduer
logo Bedst og Billigst

Levering i nesten hele Norge

Vi leverer nye vinduer og dører i nesten hele Norge. Leveringen håndteres av Bring.
Vi har ikke mulighet for å selge varer til Jan Mayen, Bjørnøya, Svalbard eller Hopen.

Levering i hele Norge
logo Bedst og Billigst

Egen fabrik og produksjon

Best og Billigst har egen produktion med dansk ledelse. Selv om fabrikken er topmoderne, blir det hele tiden optimert på produktene og vi har også den fordel at vi hurtigt kan tilpasse oss nye krav og produksjonsmetoder, uten å være avhengige av andre produksjonsfirmaer.

Egen produksjon
logo Bedst og Billigst

Prismatch

Hvis du finner tilsvarende produkter med samme kvaliteter og fordeler til bedre priser, justerer vi naturligvis din pris mot dokumentasjon. På den måte er du sikkret det best mulige produkt til den beste pris.

Prisjustering