Vinduer, få hjelp på tlf.: 21 99 67 67 | Mandag–Torsdag: 08:30-16:30 | Fredag 08.30-15:00

Menu mobilmenyGlastyper: energiglas / råglas / lydisoleret glas / sandblæst glas


Hvilken glastype skal man vælge:

Super lavenergitermoruter:
vi leverer som standard alle dører og vinduer med super lavenergi termoruter som er produsert på høyteknologiske produksjonsanlegg. Det gir den maksimale isoleringseffekt og ca. 30% mindre varmetap enn alminnelige termoruter. Med dine nye vinduer og dører betyr det store årlige besparelser på olje, gass, strøm etc.

Best-Billigst leverer dessuten alle glass med GRATIS varm kant.

Super lavenergiglass (U-verdi 1,1 + Varm kant)
spesiell beleggning og argongass mellom glassene gør den forskjell, fra standard termoglass, at lys og varme får fri adgang inn gjennom ruten og forblir innenfor. Alt glass monteres med silikon som gir 100% tetthet og en bedre stabilitet i rammen, ut over bedre sikring mot innbrudd. Det ytes 5 års garanti på alt glass. Garantiperioden regnes fra fabrikasjonstidspunktet som fremgår på rutens metalprofil

Montering med silikon
Alle glass er montert med silikon som gir 100% tetthet og en bedre stabilitet i rammen og bedre sikkerhet mot inntrenging. Vi gir 5 års garanti på alle glass. Garantiperioden regnes fra produksjonsdato.

Glasstykkelser:
Standard dimensjoner på glasset strukturen er (4-16-4) og lyd-isolerende glass (4-14-6). Lydisolering oppnås p.g.a. forskjellige glastykkelser som gjør at glassene ikke variere i samme takt.

Energiglas, Superlavenergiglas

Energiglas - u-verdi 1,1
Best-Billigst leverer alle vinduer med gratis varm kant som gir enda bedre isolasjon og bedre utsyn

lydisoleret energiglas

Lydisolert Energiglas - med u-verdi 1,1.
Best-Billigst leverer alle vinduer med gratis varm kant som gir enda bedre isolasjon og bedre utsyn. Lydisolert glass brukes på steder med høyt støynivå som f.eks. tett på trafikk, fabrikker etc...
Med lysisolert glass vil øret oppfatte støyreduksjonen som halvert i forhold til alminnelig glass.

Råglas Cotswold

Råglass (Cotswold) Super lavenergiglass - med u-verdi 1,1.
Best-Billigst leverer alle vinduer med gratis varm kant som gir enda bedre isolasjon og bedre utsyn. Råglasset brukes som regel på badeværelser og i facadedøre. NB: kan ikke leveres som lydisolert glass.

Sandblæst glas

Sandblåst glass - U-verdi 1,1
Den sandblåst glass brukes mest til bad og ytterdører, og gir en litt mer moderne og enkelt utseende i forhold til råglas. Den sandblåst glass kan ikke leveres som isolerglass.