Opptil 40% webrabatt på spesialmål* Bestill senest 3/11 og få levering fra 829 kr!
*Gjelder ikke dører med fastpris
  • Trygg E-handel
  • 10 års garanti
  • Prismatch
Opptil 40% WEBRABATT*
Bestill senest 3/11 og få levering fra 829 kr!
*Gjelder ikke dører med fastpris

Toppsving vindu

Toppsving vindu

Et toppsving vindu er et praktisk vindu som kan snues ca 170 grader rundt for vask. Vinduet kan leveres i flere varianter, størrelser og materialtyper. Et toppsving vindu er et praktisk vindu som har funksjoner som minner om de tradisjonelle husmorvinduene. I likhet med husmorvindu er et toppsving vindu et praktisk valg i rom du ikke kommer til på utsiden for vask, f.eks i 2. etasje. Vinduet kan leveres med og uten sprosse og i flere fag. Alle variantene leveres på spesialmål og med 10 års garanti.

Velg det vinduet som passer best til din bolig, velg materiale, fyll inn dine mål, så ser du med engang prisen for dine valg.

Toppsving vindu
Har du spesielle ønsker?
Har du spesielle forespørsler eller vindutyper du ikke finner her på listen, ring oss på tlf. 21 99 67 67 - Vi kan produsere mange andre varianter.

Toppsving vindu

Et toppsvingvindu fra Best&Billigst er et vendbart moderne vindu som kan snues ca. 170 grader. Det er praktisk når man gjerne vil lufte ut eller når man skal rengjøre vinduene. Våre toppsvingvinduer har et integrert Steelform vindusbeslag som skiller seg ut fra våre andre toppsving vinduer. Du kan se våre andre vendbare vinduer her.  

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så send oss en mail med beskrivelse av dine ønsker  til bb@best-billigst.no 
Vi kan produsere mange varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Slik måler du opp

Det er superenkelt å selv ta korrekte mål til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede å et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal inntaste først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du der imot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Så kan du finne et hullmål, du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm. fra hvert fall, på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet. 
Les mer om hvordan du måler opp her.