Lynrask levering!
 

Trygg E-handel

Hos Best&Billigst ønsker vi å sikre deg en god og trygg handel. Vi er godkjente av Trygg E-handel og derfor kan du nå føle deg helt trygg når du handler dine vinduer og dører hos Best&Billigst.

Best & Billigst er Trygg E-handel sertifisert

Hos Best&Billigst går vi opp i at du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Som en del av dette, er vi godkjent av Trygg E-handel. Dette sikrer deg på en rekke punkter og gir deg en stor trygghet når du handler online. Som en del av vår sertifisering, ser vi det som en selvfølge å overholde krav rundt eksempelvis hurtig service og informasjonen på vår hjemmeside. Utover dette oppfyller vi kravene angående solid økonomi, som er med på å sikre deg en trygg og sikker handel hos oss. Så vet du at vi også eksisterer om 5 eller 10 år i tilfelle at du mot forventning, har bruk for å benytte deg av vår opptil 12 års garanti på våre produkter i tre og 10 års garanti på våre produkter i tre og PVC.

Hva er Trygg E-handel?

Trygg E-handel ble skapt for at gjøre det tryggere for norske forbrukere å handle online. Som online forhandler kan man bli Trygg E-handel sertifisert – dette betyr, at man lever opp til 12 krav, som er med til at sikre norske forbrukere en sikker og trygg handel online. Trygg E-handel tester daglig de sertifiserte nettbutikkene og utfører anonyme prøve-kjøp for å sikre at kravene opprettholdes. Trygg E-handel har i tillegg et system til å behandle kundeklager, så du som forbruker kan føle deg trygg med å gjøre et online kjøp.

Les mer om vår sertifisering her!