Vinduer, få hjelp på tlf.: 21 99 67 67 | Mandag - Torsdag: 08:30 - 16:30 | Fredag: 08:30 - 15:00

Menu mobilmenyGratis varm kant

Hos Best-Billigst får du gratis varm kant med i prisen.

Varm kant er en sort kunststofflist, som er fylt med isolerende materiale i hulrommet (se forskjellen på bildet ovenfor). Varm kant monteres istedenfor aluminiumslisten, som normalt brukes i energivinduer.

Fra 2006 ble det, i Danmark, lovpliktig at alle vinduer og dører skulle produseres med energiglass (u-verdi 1,2). Med varm kant, har Best-Billigst valgt å gå et skritt lenger i kampen for å senke varmeregningen uten ekstra omkostninger for våre kunder. Glassene med varm kant gir bedre isolering.

Varm kant og dens fordeler
Varm kant gir ellers flere fordeler til energivinduets isoleringseffekt og utseende. De viktigste er beskrevet nedenfor:

1. Med varm kant forminskes kuldetapet betraktelig i forhold til metalprofilene i de alminnelige energiruter. Det betyr eksta besparelser på varmeregningen. Metalprofilene på alminnelige termoruter og super lavenergiruter virker rett og slett som kuldebroer.

2. Med varm kant reduseres risikoen for kondens på vinduets kanter og det forminsker betydelig sjansen for dugg på dine nye vinduer og døre.

3. Med varm kant blir vinduet også flottere å se på, samt at utsynet forbedres fordi vinduene ikke lenger har de reflekterende aluminumskanter som forstyrrer.


Vinduer
Her kan du se vårt store utvalg av vinduer, med mulighet for å tilføye det valgte vindu til ditt tilbud, hvis du ønsker dette. Alle vinduer leveres naturligvis inklusiv varm kant uten tillegg.

Dører
Hvis du leter etter en ny dør, inngangsdør eller terrassedør, kan du på dette link se vårt utvalg innenfor denne gruppe og samtidig tilføye den ønskede dør til ditt tilbud. Alle dører med glass leveres også med gratis varm kant.