Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Vindusdører

Vindusdører gir deg ekstra utsyn til hagen, som gjør den til den perfekte blandingen av et vindu og en dør. Døren passer godt til f.eks utgang til hagen.

Om du ikke kan finne en dobbel ytterdør her, som passer til dine behov eller kriterier
- er du velkommen til å ringe oss eller sende en forespørsel pr. mail.

 

Vindusdører – slankt design til dine dører

La inne- og uterommet smelte sammen med vår helt nye løsning: Vindusdør.

Vindusdørene tillater at døren, f.eks. til terrassen, får samme proporsjoner som et vindu – det gjør dem slanke og gir et flott, lett uttrykk til ditt hjem.

Den smale rammekonstruksjonen gir mulighet for et større glassfelt i døren, og dermed vil du samtidig få mer lys inn i ditt hjem. Det betyr også at solens stråler utnyttes optimalt, som gir deg en høy utnyttelse av energien som kommer fra solens stråler. Samtidig før du et større utsyn ut mot naturen, slik at du bedre kan nyte utsikten til hagen eller kanskje til din terrasse.

Dine vindusdører kan du selvfølgelig bestille hos oss etter dine mål og valg – så døren kommer til at passe til deg og ditt hjem.

Våre vindusdører er en helt ny produktkategori lansert i 2021. Velger du å montere en vindusdør i din bolig får du dermed det nyeste innenfor balkongdørdesign i ditt hjem.

En balkongdør med vindusprofil, også kaldt en vindusdør, er en balkongdør med de samme rammeproporsjoner som et vindu. Den synlige forskjellen fra et vindu er i hovedsak at vindusdøren er produsert med en smal dørterskel istedenfor en vindusbunnkarm.

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Sånn måler du opp

Det er superenkelt å selv ta de korrekte målene til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede nå et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell, kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal skrive inn først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du derimot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Da skal du finne hullmålet - du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm, og på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet.   

Les mer om hvordan du måler opp her.