Lynrask levering!
 

Webrabatt på nye vinduer og dører i spesialmål hos Best & Billigst

Mellomledd er penger ut av vinduet, så dem har vi tatt bort. Igjen er de nye vinduene og dørene.
Få billige vinduer og dører i spesialmål hos Best & Billigst – med det vi kaller for” høflig selvbetjening”. Vi kjemper alltid for å kunne sikre deg den beste prisen når du skal ha nye vinduer og dører i spesialmål. Faktisk er det ikke så firkantet, selv om våre dører og vinduer er det. Du skal bare kjøpe våre produkter og gjennomføre bestillingen via nettsiden, så gir vi deg webrabatt på ditt kjøp.

1, 2, 3 – nytt vindu levert på døren 

Bestill et vindu (eller en dør) i vår nettbutikk - det er det som er enkel  gjør-det-selv. Du slipper for å kjøre ut til et travelt byggevarehus, du skal bare i fred og ro bestille selv på nett. Vi leverer dine varer direkte til din adresse. Det er lett og billig gjør-det-selv helt uten bry.

Vi har ingen skjult dagsorden. Kun lave priser og god kvalitet.
Vår service er kuttet helt inn til benet, da du kan klare det meste selv. Det gir deg lave priser, uten at det går på bekostning av kvalitet. Se deg rundt i vår nettbutikk og se selv vår nettbaserte oppmålingsguide, slik at du selv kan ta mål til dine nye vinduer og dører. Vi leverer ditt nye vindu, slik du selv kan montere det. Klikk, monter.

 

Snarveien til vinduer og dører, Best & Billigst.

Vil du ikke benytte vår selvbetjening og dermed få vår gode webrabatt? Kontakt oss på  bb@best-billigst.no