Lynrask levering!

Snarveien til billige vinduer og dører - Garantert bunnpris! 

Det er snart ikke mange ting det er garanti for her i livet. Det er ingen garanti for snø i skisporet, kjøtt i burgeren, eller sommervarme i Juli.

Men det er fremdeles ting du alltid kan regne med! Best & Billigst er ikke kun et navn, det er noe vi er. Gode vinduer og dører til lave priser.

Vi kan ikke garantere Norges største utvalg av vinduer og dører, men vi kan garantere bunnpris! 

Det er derfor vi kan garantere bunnpris:

  • Direkte fra fabrikk

    Best & Billigst vil være din snarvei til billige vinduer og dører, derfor har vi fjernet alle overflødige ledd i prosessen, så du enkelt, raskt og billig kan få levert vinduer og dører i nøyaktig de mål som du trenger, direkte til din bolig eller hytte.
  • Prisovervåking

    Vi VIL være billigst, og derfor overvåker vi hele tiden prisene i markedet, også setter våre litt lavere, du er derfor alltid garantert bunnpris, når du handler hos Best & Billigst!
  • Prismatch

    Vi matcher prisen hvis du finner en tilsvarende vare billigere. Les mer om hvordan du gjør det her.

Prisen er i bunn, men tryggheten er selvfølgelig i topp! Du får naturligvis opp til 12 års garanti med på hele produktet, og vi går ikke på kompromiss med kvaliteten.

Har du spørsmål?

God service og rådgiving er selvfølgelig ikke spart bort! Du er alltid velkommen til å kontakte oss på telefon eller skrive til oss på chatten, uansett om du har behov for råd til å finne riktig modell eller materiale eller om du har spørsmål til bestillingen.

Våre vindusrådgivere er klare til å hjelpe deg trygt igjennom ditt kjøp.