Lynrask levering!
 

Vinduer

Vinduer

Se alle våre vindusmodeller på denne siden. Utforsk og finn de perfekte vinduene som passer til deg og din bolig.

Finn dine billige vinduer her Se mer om våre vinduer

Vinduer

Se alle våre vindusmodeller på denne siden. Utforsk og finn de perfekte vinduene som passer til deg og din bolig, basert på dine preferanser.

Finn dine bunnpris vinduer her Se mer om våre vinduer

Skap rom med nye vinduer

Trenger boligen din nye vinduer? Et vindu er en essensiell del av hjemmet ditt som kan utgjøre en stor forskjell. Mange tenker ikke over hvor viktig et vindu er for ethvert rom. Å installere nye vinduer kan fullstendig gjøre om et rom ved å få det til å se større og lysere ut. Uansett om du foretrekker de helt enkle og uten tilbehør, eller med sprosser og flotte gardiner, vil du finne en modell som passer deg i vårt utvalg. Her kan du velge mellom våre hovedkategorier som alle finnes i ulike modeller:

 • Toppsving vinduer

  Toppsving vinduer er, akkurat som toppstyrte vinduer, montert i toppen av karmen, og åpnes ved hjelp av et håndtak i bunnen av vinduet. Samtidig kan vinduet også vendes rundt, slik at det er enkelt å vaske utsiden av vinduet fra innsiden.

  toppsving vindu

 • Sidehengslet vinduer

  Sidehengslet vinduer er en velkjent vindustype i Norge, montert på sidene, og åpnes lett med et håndtak.

  sidehengslet vindu

 • Fastkarm vinduer

  Fastkarmvinduer er akkurat det de høres ut som - et vindu som ikke åpnes, og som derfor kun slipper inn lys i hjemmet ditt. Så hvis du ikke trenger et vindu for ventilasjon, da har du funnet din perfekte match her!

  fastkarmvindu

 • Sprossevinduer

  Vinduer med sprosser finnes i mange forskjellige vindustyper, men det de alle har til felles, er selvfølgelig sprossene. Så hvis du vet at du absolutt må ha sprosser på vinduene dine, er vår kategori med sprossede vinduer akkurat det du leter etter!

  vindu med sprosser

 • 2-veis vinduer

  Er du fan av praktiske vinduer som er enkle å rengjøre? Trenger du vinduer til første etasje eller kanskje enda høyere oppe? Da er 2-veis vinduer definitivt noe for deg! Vinduet åpner innover, noe som gjør rengjøringen til en lek. I tillegg kan det settes på klem, slik at det åpner i toppen, og du kan fortsatt ha ting stående på vinduskarmen.

  2-veis vindu

 • Krysspostvinduer

  Krysspostvinduer er sannsynligvis noen av de mest vanlige vinduene i Danmark, og ses ofte på gamle murermestervillaer. Et stykke klassisk vindusdesign som henter inspirasjon fra det danske flagget.

  krysspostvindu

 • Kombinasjonsvinduer

  Det beste fra to verdener? Det må være kombinasjonsvinduer. I vinduenes verden er dette den allsidige hybriden som både lar deg bade hjemmet ditt i lys, og samtidig sørge for god ventilasjon for et sunt inneklima.

  https://www.best-billigst.no/kombinasjonsvindu/2-ruter-aapning-bunn/

 • Toppstyrte vinduer

  Toppstyrte vinduer, akkurat som navnet antyder, er montert på toppen og åpnes enkelt nedenfra med et ett-greps håndtak. Dette er enkelt og fungerer utmerket i de fleste hjem. Slike vinduer er spesielt passende i hus med et minimalistisk preg - tenk for eksempel på et funkishus.

  toppstyrt vindu

 • Glassfasader

  Med våre glassfasader får du kvalitet til en god pris! De er enkle, og kommer i varianter som fastkarmvinduer, kombinasjonsvinduer, og med en fylling i bunnen. Gjør vinterhageprosjektet ditt til en suksess.

  glassfasade

 • Topphengslede vinduer

  Topphengslede vinduer er montert i toppen, med åpning nederst. De er gode for eksempel til kjelleren, hvor det er behov for ventilasjon, men hvor vinduet kanskje ikke trenger å åpnes og lukkes så ofte.

  topphengslet vindu

Uansett om du bygger nytt eller ønsker å skifte ut noen gamle vinduer, er det mye å velge mellom. Vi tilbyr rimelige alternativ for alle med fokus på å kombinere lave priser med høy kvalitet. Kjøp av et nytt vindu kan ses på som en investering, og ved å skifte til nye og energiriktige vinduer kan du spare penger for både bedre energiegenskaper og vinduer som tåler tidens tann bedre.

Lagerførte vinduer og mulighet for personlig tilpasning

Hos Best & Billigst tilbyr vi både lagervarer og nye vinduer som produseres etter dine mål og ønsker. Under kategorien vår med lagerførte vinduer og dører kan du finne modeller som er ferdige og klare til montering. Med disse modellene kan du forvente levering fra fem dager og slik komme raskt i gang med prosjektet ditt – enkelt og greit.

Dersom du ikke finner det du leter etter under lagervarer, kan du se vårt fulle utvalg og designe nye vinduer i spesialmål. Start med å velge det ønskede vinduet og taste inn målene dine. Du kan også gjøre andre endringer som å redigere ønsket materiale, glasstype, farge med mer. Etter hvert som du gjør endringer, vil du se den oppdaterte prisen på vinduet ditt. Når du er klar til å bestille legger du bare vinduet i handlekurven, og deretter kan du gjennomføre bestillingen din når alt er lagt til.

Valg av materiale på dine vinduer

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale kommer med sine unike fordeler. Det viktigste å tenke gjennom er hvilket uttrykk du ønsker, samt hvor mye du ønsker å vedlikeholde vinduene og dørene dine. Vi tilbyr valget mellom tre alternativ av material, som du kan lese mer om under:

 

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90 % og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten som varer lenge. Vinduer og dører i furutre krever jevnlig med vedlikehold da de burde males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil. Dette gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer vedlikehold enn vanlig rengjøring og smøring.

Valg av glass på dine vinduer

Et gjerne enda viktigere valg når det kommer til vinduene dine, er hvilket glass du ønsker. Vi tilbyr muligheten til å velge mellom ulike design som klart, frostet og crepi, samt spesialglass som sikkerhetsglass eller lyddempende varianter. Her gjelder det å tenke over hva du like synet av og hva du har behov for, avhengig av blant annet hvor hjemmet ditt ligger. Dersom du for eksempel bor ut mot en trafikkert vei, kan lydglass være et godt alternativ du vil sette pris på. 


Hvilket rom vinduet skal plasseres i er også viktig å tenke på med tanke på om det skal være mulig å se inn eller ikke. Ønsker du noe annet enn klart glass kan du velge mellom råglass og sandblåst glass, og på den måten kan du unngå nysgjerrige blikk fra forbipasserende. Uansett om du ønsker vanlige energiglass eller spesialglass for dine vinduer, finner du det til en rimelig pris hos Best & Billigst. Du kan lese mer om våre ulike glasstyper her.

Fordeler med å kjøpe vinduer på nett fra Best & Billigst

Her hos Best & Billigst tilbyr vi vinduer og dører av høy, nordisk kvalitet til lave, overkommelige priser. Vi ønsker å tilby billige alternativ uten at det går på kompromiss av kvaliteten. Vårt mål er å ha markedets beste og laveste priser på vinduer. Skulle du mot formodning finne tilsvarende vinduer til en billigere pris hos en annen forhandler, tilbyr vi naturligvis prismatch. Det betyr at vi alltid matcher laveste pris, fordi vi vil være best og billigst – akkurat som navnet vårt sier.

I tillegg til lave priser i kombinasjon med nordisk kvalitet, kan kunder av oss nyte av følgende fordeler:

 • Opptil 12 års garanti på produkter i tre/alu og 10 års garanti på produkter i tre og pVC. Les mere om våre garantier her.
 • Enkel, ærlig og upretensiøs handel på nett
 • Mulighet for personlig design og tilpasning uten skjulte kostnader
 • Levering i hele Norge med rimelig frakt 

Kombiner dine nye vinduer med nye dører

I tillegg til det store utvalget vårt av vinduer innen ulike modeller, har vi en like imponerende katalog av dører for både innendørs og utendørs bruk. Her kan du bla gjennom og finne blant annet ytterdører og balkongdører som kan kombineres med de nye vinduene dine. Når du først bytter ut en del av detaljene på fasaden din, er det nemlig viktig å tenke på hele bildet og hvordan de ulike komponentene passer sammen. Dersom det er på tide å bytte ut vinduene, er det kanskje like greit å bytte ytterdørene i samme slengen? 

Sammen skaper vinduene og dørene på fasaden din et inntrykk av hjemmet ditt utenfra, og muligens en liten mulighet til å titte inn på hva som befinner seg innendørs. Når du velger hvilke produkt du ønsker å investere i er det derfor viktig å tenke på både funksjonalitet og utseende. Et godt tips er å gå for tidløse modeller som klassiske vinduer og dører med enkle detaljer som vil holde seg flotte i mange år fremover. 

Kontakt oss for personlig veiledning

Å velge hvilke vinduer du ønsker å bestille for hjemmet ditt kan være utfordrende, spesielt med så mange valgmuligheter tilgjengelig. I tillegg til modellene du finner her på siden, kan vi også produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Dersom du er usikker på hva du skal velge eller ønsker noen form for personlig veiledning eller mer informasjon, kan du ta kontakt med oss. Vårt team står klare til å hjelpe deg med å finne beste alternativ for dine ønsker og behov. Vi har tross alt over 10 års erfaring og mer enn 85 000 fornøyde kunder å vise til.

Vanlig stilte spørsmål

 • Hva kan jeg forvente som vanlig vindu pris?

  Prisen på dine vindu vil avhenge av hvilken modell du går for, antall og størrelse, samt eventuelle personlige tilpasninger. I våre priseksempler kan du se eksempler på hva det kan koste å bytte ut vindu og dører i ulike boligtyper.

 • Hva burde jeg tenke på når jeg kjøper nye vinduer?

  Når du skal kjøpe nye vinduer til hjemmet ditt er det viktig å tenke på både design, funksjonalitet og pris. Vinduene kommer til å være en sentral del av fasaden til hjemmet ditt og burde derfor ha et design du liker. Samtidig må de være praktiske for rommet de plasseres på – tenk blant annet på hvor forskjellige vindu og/eller glasstyper du kommer til å bruke i en stue vs. et baderom.

 • Hvordan kan jeg få mer lys og mindre lyd hjemme?

  Ved å velge smarte løsninger for vinduene dine, med store åpninger for å slippe lys inn kombinert med lydisolerende glass, kan du skape et åpnere rom uten at det skaper et høyere støynivå. Nye vinduer kan brukes til å gjøre det romsligere hjemme, stenge lyd ute og få et mer energivennlig strømforbruk.