Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Vinduer

Klikk på en vindu type under og gå videre til modelloversikten.
Her klikker du igjen på en modell for å komme til prisberegneren, hvor du kan legge vinduet i din kurv.

Vinduer

 10 Års Garanti

 Ingen forskuddsbetaling

 CE Godkjent

 Ingen spikerhull

 Tyverisikret Glassmontering

 Innfargede alu-energisprosser

  Øko-behandlet

 Kvistfritt / fingerskjøttet tre

 Produksjon etter dine mål

  Classic Profil

 Innfargede aluglasslister på alle 4 sider

  Ekstra tyverisikring

Trenger boligen din nye vinduer? Eldre vinduer blir ofte utett med tiden, dessuten kan de være produsert med dårlige energiegenskaper. Det kan derfor være mange penger å spare ved å skifte til nye og energiriktige vinduer. 

Hos Best & Billigst finner du et bredt utvalg av forskjellige vindusmodeller, alle med mulighet for å tilpasse vinduet til dine mål så det passer perfekt til din bolig.

For å komme godt i gang med vindusprosjektet ditt må du bare velge det ønskede vinduet, taste inn målene dine, samt hvis du har andre ønsker, og straks etter ser du prisen på vinduet ditt.

Når du er klar til å bestille legger du bare vinduet i kurven, og deretter kan du gjennomføre din ordre.

Uansett om du ønsker alminnelig energiglass i dine vinduer eller hvis du bor ut mot en trafikkert vei og ønsker lydglass, finner du det hos Best & Billigst. Les mer om energiglass og lydglass her. Ønsker du annet enn klart glass i dine vinduer kan du velge imellom råglass og sandblåst glass, og på den måten kan du unngå nysgjerrige blikk fra forbipasserende. Se de forskjellige glastypene her.

Hos Best & Billigst finner du alltid billige vinduer! Vi ønsker å ha markedets beste og laveste priser på vinduer. Skulle du mot forventning finne tilsvarende vinduer billigere hos en annen forhandler, tilbyr vi naturligvis prismatch. Det betyr at vi alltid matcher laveste pris. Fordi vi vil være best og billigst!

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.