Lynrask levering!
 

Finansiering av nye vinduer og dører

Kjøp nå. Betal senere med Klarna

Frister det å kjøpe nå, men pengene mangler?

Så kan vi tilby finansiering av vinduer og dører med Klarna, så kan du få alle fordelene med engang, men betalingen av dine nye vinduer og dører skjer litt og litt.

Søk om finansiering av vinduer, raskt og enkelt hos Best & Billigst. 

Det er veldig enkelt:

 

  • Du legger de ønskede vinduer og dører i kurven, og når du kommer til betaling, velger du Klarna

  • Fyll inn dine opplysninger og avvent godkjenning 

  • Klarna sender deg e-post med bekreftelse og påminnelser om betaling 

Energiforbedringer er en av de beste ting å investere i, det gjør både at du spare penger her og nå på utgifter til varme, men det påvirker også din boligpris i en positiv retning.

Overveier du nye vinduer og dører til din helårs bolig, kan du med fordel velge vinduer med 3-lags glass, da de er mest energieffektive. 

Betal etter levering

Velger du Klarna som betalingsløsning, kan du velge å betale hele beløpet 30 dager etter levering. Ingen renter, ingen gebyrer, du betaler først, når du har mottatt dine nye vinduer og dører.

Kort eller bankbetaling 

Med et kort kan du betale dine kjøp raskt, sikkert og enkelt. Du kan koble dine kort til Klarna, første gang du betaler noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker dine opplysninger, så du kan handle og betale enda mer smidig neste gang.

Kortbetaling med et kort etter eget valg. Pengene heves direkte i forbindelse med kjøpet.

Finansiering av vinduer og dører med Klarna

Få gleden og fordelene av nye vinduer og dører nå! Betal litt og litt, så går din investering ikke utover budsjettet. Slik får du gleden og fornøyelsen av dine nye vinduer og du kan til og med spare penge på varmeutgiftene med en gang, som kan hjelpe med avbetalingen. 

Engangsavtale

Gjennomfør en enkel 4-trins kreditsøk med informasjon som du husker. Du får svar med det samme, hvis du blir godkjent og kan gjennomføre bestillingen med det samme.

Månedlige betalinger

Du foretar den månedlige betalingen på nett eller i vår app ved hjelp av bankoverførsel eller kortbetaling. Vi gir deg beskjed, når det er tid til å gjennomføre betalingen hver måned.

Om Klarna

Betal online eller i appen

Se dine seneste kjøp og foreta betalingene i Klarna-appen eller på nett.

Enkelt og sikkert

Du er alltid dekket av Klarnas kjøperbeskyttelse. Moderne sikkerhet beskytter dine opplysninger for å forhindre uautoriserte kjøp.

For at kunne tilbyd deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer kun om du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å vurdere om du er kvalifisert til å bruke deres betalingsmetoder. De anvendte opplysninger er navn, adresse, emailadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt ordreopplysninger slik som betalingsmetode, forsendelsestype, ordredetaljer og lignende.

Bruken av ​slike opplysninger er regulert i overensstemmelse med gjeldende privatlivslovgivning og Klarnas privatlivspolitikk.

Behov for hjelp?