Lynrask levering!
 

Skyvedør til veranda

For skyvedør til veranda anbefaler vi en såkalt heve-skyvedør som skyves til siden ved åpning. Dette gjør at verandadøren ikke tar noen plass inn- eller utover i rommet ved åpning og enkelt kan installeres i selv mindre rom eller med møbler i nærheten.

For skyvedør til veranda anbefaler vi en såkalt heve-skyvedør som skyves til siden ved åpning. Dette gjør at verandadøren ikke tar noen plass inn- eller utover i rommet ved åpning og enkelt kan installeres i selv mindre rom eller med møbler i nærheten.

 1. Heve skyvedør

  Heve skyvedør Med 2 ruter

  fra kr 24 982
  Velg
 2. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 12 ruter

  fra kr 27 212
  Velg
 3. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 16 ruter

  fra kr 27 862
  Velg
 4. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 24 ruter

  fra kr 29 238
  Velg

Hva er heve-skyvedør?

En heve-skyvedør er en skyvedør som heves litt og skyves i et spor til siden, istedenfor inn i eller ut fra rommet. Dette gjør at døren ikke opptar noen plass og kan stå åpen uten å være i veien – perfekt for en verandadør.

Plassbesparende alternativ for skyvedør til veranda

Dersom du er på utkikk etter en dør til veranda, balkong eller hage, er en skyvedør det beste alternativet. Dette er fordi skyvedører er plassbesparende og fine alternativ som ikke vil være i veien for møbler eller utsikt. En skyvedør er ytterst praktisk da døren hverken åpnes inn eller ut og derfor ikke tar plass i rommet, eller hvis altanen eller terrassen er liten. Det er enkelt og greit en stor glassflate, med ruter om ønskelig, som nesten vil fungere som et vindu som slipper inn mye naturlig lys og som kan stå åpen uten å ta plass.

En heve skyvedør er lett å betjene og gir en enkel adgang til hagen eller balkongen. Ved hjelp av at døren står i en skinne, kan den enkelt skli bortover istedenfor å åpnes inn eller ut som en vanlig dør. En heve-skyvedør heves litt i det man åpner håndtaket og sklir så smidig bort på skinnen så langt du ønsker. Dette gjør at det blir enkelt å lufte ut eller ha litt åpent til terrassen uten at døren står i veien eller eventuelt kan smelle igjen.

Vedlikehold av dine vinduer og dører

Uansett hvilket materiale dine vinduer og dører har er det viktig å gå over dem en gang imellom og vedlikeholde dem for å få den best mulige funksjonaliteten.

Les mer om hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører for å oppnå den lengste mulige levetiden her.

Trenger dine vinduer og dører bare til vanlig rengjøring eller smøring kan du få tips og triks ved å lese mer her.

Har du problemer med at vinduene dine dugger? Få tips og triks til hvordan du hjelpe imot problemet her.

Tre fordeler

Op til 12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg opptil 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best & Billigst.

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best & Billigst!

Finansiering

Frister det å kjøpe nå, men pengene mangler? Så kan vi tilby finansiering av vinduer og dører med Klarna, så kan du få alle fordelene med engang, men betalingen av dine nye vinduer og dører skjer litt og litt.

Design din foretrukne skyvedør til terrasse

I vårt utvalg av skyvedør til ute tilbyr vi noen ulike modeller med eller uten ruter. Ved å åpne en av våre skyvedører til veranda, kan du legge inn akkurat hvilke mål du ønsker samt endre detaljer som blant annet: 

 • Materiale (Kjernetre, tre/alu eller PVC)
 • Glasstype, -design og eventuelt spesialglass
 • Åpningsretning
 • Farger
 • Sprossetype

Slik kan du enkelt designe et alternativ som passer akkurat dine preferanser. Etter hvert som du gjør endringer, vil du se at prisen oppdaterer seg i sanntid. Dette gjør at du hele tiden har kontroll over hvor mye det ferdige produktet vil koste, samt forventet leveringstid. Vårt mål er å tilby det billigste alternativet uten at det går på bekostning av kvalitet. Vi er stolte av og sikre på at vi tilbyr de beste prisene tilgjengelig. Om du mot formodning skulle finne samme modell for et billigere tilbud et annet sted, tilbyr vi prismatch.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller dørtyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67. Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.