Lynrask levering!
 

Sprossevinduer

Sprossevinduer er vinduer som har små sprosser på ruten. Sprossene kan brukes for både pynt og funksjon og kan være med på å sette særpreg på et hus.

Sprossevinduer er vinduer som har små sprosser på ruten. Sprossene kan brukes for både pynt og funksjon og kan være med på å sette særpreg på et hus.

 1. 1-rams Sprossevindu

  1-rams Sprossevindu med 3 glass

  fra kr 1 999
  Velg
 2. 2-rams Sprossevindu

  2-rams Sprossevindu med 3 glass i hver ramme

  fra kr 2 944
  Velg
 3. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu med 3 glass i hver ramme

  fra kr 4 874
  Velg
 4. 4-rams Sprossevindu

  4-rams Sprossevindu med 3 glass i hver ramme

  fra kr 6 164
  Velg
 5. 1-rams Sprossevindu

  1-rams Sprossevindu med sprosse i topp og 2 glass

  fra kr 1 892
  Velg
 6. 2-rams Sprossevindu

  2-rams Sprossevindu med sprosse i topp og 2 glass i hver ramme

  fra kr 3 370
  Velg
 7. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu med sprosse i topp og 2 glass i hver ramme

  fra kr 4 555
  Velg
 8. 4-rams Sprossevindu

  4-rams Sprossevindu med sprosse i topp og 2 glass i hver ramme

  fra kr 5 741
  Velg
 9. 1-rams Sprossevindu

  1-rams Sprossevindu med 2 glass

  Velg
 10. 2-rams Sprossevindu

  2-rams Sprossevindu med 2 glass i hver ramme

  Velg
 11. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu med 2 glass i hver ramme

  Velg
 12. 4-rams Sprossevindu

  4-rams Sprossevindu med 2 glass i hver ramme

  Velg
 13. 1-rams Sprossevindu

  1-rams Sprossevindu med 4 glass

  Velg
 14. 2-rams Sprossevindu

  2-rams Sprossevindu med 4 glass i hver ramme

  Velg
 15. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu med 4 glass i hver ramme

  Velg
 16. 4-rams Sprossevindu

  4-rams Sprossevindu med 4 glass i hver ramme

  Velg
 17. 1-rams Palassvindu

  1-rams Palassvindu med 2x3 glass

  Velg
 18. 2-rams Palassvindu

  2-rams Palassvindu med 2x3 glass i hver ramme

  Velg
 19. 3-rams Palassvindu

  3-rams Palassvindu med 2x3 glass i hver ramme

  Velg
 20. 4-rams Palassvindu

  4-rams Palassvindu med 2x3 glass i hver ramme

  Velg
 21. 1-rams Palassvindu

  1-rams Palassvindu med 2x4 glass

  Velg
 22. 2-rams Palassvindu

  2-rams Palassvindu med 2x4 glass i hver ramme

  Velg
 23. 3-rams Palassvindu

  3-rams Palassvindu med 2x4 glass i hver ramme

  Velg
 24. 4-rams Palassvindu

  4-rams Palassvindu med 2x4 glass

  Velg
 25. 1-rams Sprossevindu

  1-rams Sprossevindu med 2x2 glass

  Velg
 26. 2-rams Sprossevindu

  2-rams Sprossevindu med 2x2 glass i hver ramme

  Velg
 27. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu med 2x2 glass i hver ramme

  Velg
 28. 4-rams Sprossevindu

  4-rams Sprossevindu med 4x4 glass i hver ramme

  Velg
 29. 1-rams Sprossevindu

  1-rams Sprossevindu med 5 glass

  Velg
 30. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu Med 7 glass 3-1-3

  Velg
 31. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu Med 9 glass 4-1-4

  Velg
 32. 3-rams Sprossevindu

  3-rams Sprossevindu Med 13 glass 6-1-6

  Velg

Avtagbare sprosser som standard hos Best & Billigst

Velger du nye vinduer med sprosser, kan de klikkes av og på som du har lyst til. Sprossene produseres i aluminium, det gir en lang levetid og krever minimalt vedlikehold. Det er vinn-vinn.


De avtagbare sprossene klikkes enkelt av og på vinduene med hendene. Det betyr at når du skal vaske vinduene, kan du enkelt klikke av sprossene og komme til bunns i urenhetene på glasset.

Ulike typer vindussprosser

Et sprosser vindu monteres ofte i forbindelse med renovering av eldre hus, men kan også benyttes for å oppnå et mer klassisk og tradisjonelt utseende på enhver bolig. Det finnes nemlig ulike typer sprosser som kan dekke ethvert behov.

 • Vinduer med gjennomgående sprosser: Gjennomgående sprosser er vanlige og tradisjonelle. Vinduet er delt opp i ruter og sprosser i tre ligger mellom glassene for å øke konstruksjonen og gi en kraftigere inndeling av vindusflaten.
 • Vinduer med utenpåliggende sprosser: Utenpåliggende sprosser er løse sprosser som monteres på utsiden av glassflaten. Dette er en mer moderne og praktisk løsning. Ettersom de er avtagbare er det enkelt å rengjøre hele vinduet.

Sprosser til vinduer kan monteres som et rent dekorativt tilskudd eller som en nødvendighet mellom gamle vinduer. De finnes i mange ulike størrelser, materialer og farger og kan også monteres som i ulike design: 

 • Horisontale linjer 
 • Vertikale linjer 
 • Kryss

Du kan selv velge hvor mange sprosser du ønsker samt hvordan de skal plasseres. Med andre ord finnes det mange valgmuligheter når det kommer til sprosser, og dette har også gjort sprossevinduer til et populært innslag på norske hus.

Gamle herskapshus og småbruk har gjerne klassiske vinduer med sprosser. Men du finner også store vinduer med sprosser på nyere bygg. Dette brukes gjerne for å skape et landlig og koselig uttrykk, eller som en ekstra detalj.

Valg av materiale for dine sprossevindu

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale de ulike elementene skal være laget av. Hvert materiale vi tilbyr kommer med ulike fordeler samt vedlikeholdsbehov. Det viktigste du må tenke over er hvilket uttrykk du ønsker at vinduene dine skal gi.

Tre

Furutre er et klassisk og populært valg i norske hus. Vi tilbyr dører og vinduer i naturlig kjernetre. Dette betyr at de blir produsert med fingerskåret/kvistfri tre med høy kjerneandel. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de burde males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil. Dette gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig som du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt med vedlikehold på utvendig, som er den mest utsatte.

 

PVC

PVC, vinduer og dører av plast, er et mer moderne og praktisk valg. Disse krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet samt slitasje. De har enkelt en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Tre fordeler

Lave priser

Vi har kuttet alt det unødvendige bort for å kunne levere lave priser. Mellomledd, flotte showrooms og andre fancy effekter. Igjen står gode varer til lave priser, helt enkelt.

Vedlikehold

Pass godt på dine vinduer og dører, så kan de holde i veldig mange år. Hvordan vedlikehold dine vinduer og dører har bruk for avhenger av hvilket materiale de er laget i. Se hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører her.

12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best & Billigst.

Vedlikehold av dine vinduer

Uansett hvilket materiale du velger for dine vinduer, er det viktig å gå over dem jevnlig og vedlikeholde dem for å få den best mulige funksjonaliteten. Vi har masse god informasjon om vedlikehold av vinduer og dører samt rengjøring og smøring av vinduer.

Vinduer med sprosser pris

Dersom du er interessert i å bytte ut gamle vinduer eller friske opp boligen med noen flotte vinduer med sprosser, kan du finne billige alternativ her hos Best & Billigst. Vi tilbyr et godt utvalg av ulike modeller med én, to, tre eller fire rammer og ulike glassdimensjoner.

Ved å klikke deg inn på modellene du foretrekker, vil du med en gang se totalprisen. Dette er prisen for standardmodellen. Du kan enkelt endre størrelse, glass, materiale og andre detaljer etter dine ønsker og behov. Etter hvert som du gjør endringer, vil du se at prisen oppdaterer seg automatisk.

Selv med muligheten til å personalisere vinduene etter dine behov, tilbyr vi markedets beste priser. Dersom du mot formodning skulle finne samme produkt til en lavere pris, tilbyr vi prismatch.

Trenger du hjelp?

Har du noen spesielle ønsker eller er du usikker på hvilken modell som passer dine behov? Vi kan produsere mange ulike varianter av sprosser vindu, blant annet med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger. 

Dersom du står fast med ditt prosjekt, er vi klare for å hjelpe. Du kan enkelt kontakte oss på tlf.: 21 99 67 67 eller sende en e-post til bb@best-billigst.no. Vi har også et infosenter med nyttig informasjon og guider.