Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

+85 000 kunder

Sprossevinduer

Sprossevinduer er kjent som klassiske vinduer med små sprosser.
Et sprosse vindu monteres oftest i forbindelse med renovering av eldre hus, men benyttes også ved boligtyper, hvor man ønsker å oppnå et klassisk og tradisjonelt utseende - det kan både være i byer eller på landet, alt etter modellene.

Typer: Sprossevinduer er sidehengslede og kan fremstilles fra 1 fag og oppover.
Ved mere enn 2 fag, kan de midterste vinduene eller fag normalt ikke åpnes.
Vi kan også tilby flere variasjoner eller tilføyelser etter dine ønsker, som f.eks lodrette sprosser eller paskvilgrep i stedet for hasper og stormkrok.

Sprossevindu

Et sprossevindu gir et uttrykk av landlig idyll, med små hyggelige sprosser. Sprossevinduer passer ikke kun en gård eller småbruk, men til et hav av forskjellige boliger som ønsker et klassisk utseende, litt sjarme og idyll.

Sprossevinduer er sidehengslede og åpnes alltid utover. Du kan velge ditt sprossevindu i mange forskjellige størrelser og med forskjellige uttrykk, alt etter hvor mange sprosser du ønsker, samt hvordan de skal plasseres.

Bor du i et eldre hus så vil sprossevinduer sikkert passe godt til din bolig. Du finner alltid billige sprossevinduer hos Best & Billigst. 

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

 

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Vedlikehold av dine vinduer

Uansett hvilket materiale dine vinduer har, er det viktig å gå over dem en gang imellom og vedlikeholde dem for å få den best mulige funksjonaliteten.

Les mer om hvordan du passer best mulig på dine vinduer for å oppnå den lengst mulige levetiden her.

Trenger dine vinduer og dører bare til alminnelig rengjøring eller smøring kan du få tips og triks ved å lese mer her.

Har du problemer med at vinduene dine dugger? Få tips og triks til hvordan du kan hjelpe imot problemet her

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.