Lynrask levering!
 

Fastkarmvindu

Fastkarmsvinduer er perfekte for å maksimere naturlig lys uten å åpne vinduet! Disse vinduene kan gjerne kombineres med åpningsbare vinduer. Utforsk vårt utvalg av forskjellige modeller!

Fastkarmsvinduer er perfekte for å maksimere naturlig lys uten å åpne vinduet! Disse vinduene kan gjerne kombineres med åpningsbare vinduer. Utforsk vårt utvalg av forskjellige modeller!

Hva er fastkarmvindu?

Vinduer med fastkarm er vindu som ikke kan åpnes. Modellene kan kalles vindu uten karm da glasset går helt ut til karmen. Dette gir mye lysinnslipp. Fastkarmvindu kan brukes i kombinasjon med andre vindusmodeller. Slik kan større glass kombineres med vindu med åpning.

Et fastkarmvindu minner mye om et toppstyrt vindu, med den største forskjellen at fastkarmvindu ikke kan åpnes. Dette gjør fastkarmvindu perfekt til blant annet store takvindu. Mange velger et fastkarmvindu i forbindelse med et større vindusparti, hvor andre vinduer eller balkongdører kan åpnes. De kan også brukes i rom eller til plasseringer hvor du ikke ønsker å åpne vinduet, eller ikke kan komme til det, men fortsatt ønsker å slippe inn litt ekstra dagslys.

Design ditt drømmevindu

I vårt utvalg kan du bla gjennom ulike vindusmodeller som alle er utgangspunkt som du kan tilpasse etter dine ønsker. Ved å åpne en modell kan du legge inn dine foretrukne mål samt endre og legge til ulike detaljer. Vi gir deg blant annet mulighet til å tilpasse alle våre produkter ved å velge:

  • Ønsket materiale: Tre, tre/alu eller PVC
  • Ønsket glasstype, -design og eventuelt spesialglass
  • Innvendig og utvendig farge
  • Ekstravalg som sprosser, profil, list, ventil med mer

Etter hvert som du gjør endringer og tilpasser et produkt, vil du se at prisen hele tiden oppdateres automatisk. Vi ønsker å tilby Norges billigste vindu og dører uten at det går på bekostning av kvalitet. Dette gjør vi blant annet ved å fokusere på direkte nettsalg og kutte ut eventuelle mellommenn. Hvis du mot formodning skulle finne samme modell billigere et annet sted, tilbyr vi prismatch.

Materialvalg på dine fastkarmvindu

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde produktene. Her hos Best & Billigst tilbyr vi tre ulike materialer:

  • Tre
  • Tre/alu
  • PVC

Alle tre gir ypperlig kvalitet for en lav pris, men kommer med ulik grad av behov for vedlikehold. PVC krever minst vedlikehold og varer lengst, men mange foretrekker tre for norske hjem. Vi tilbyr nordisk furutre med en kjerneandel på 90 %. Uansett hvilket materiale du går for kan det være greit å velge samme eller lignende materiale og stil dersom du har tenkt til å kombinere dine nye fastkarmvindu med andre vindu og dører hjemme.

Bestill vindu med eller uten karm fra Best & Billigst

Fastkarmvindu lages i flere forskjellige modeller hvor det blant annet er mulig å velge med og uten sprosser. Vinduene kan for øvrig også produseres med ramme slik at de ligner vinduer som kan åpnes. Dette velger du selv etter dine preferanser.

Her hos Best & Billigst finner du alltid billige vinduer i alle tenkelige modeller. For mer informasjon eller et personlig tilbud kan du kontakte oss via e-post eller telefon på 21 99 67 67. Vårt team med eksperter står klare til å hjelpe deg, akkurat som de har hjulpet over 85 000 fornøyde kunder tidligere.

Tre fordeler

Ingen forskuddsbetaling

Du trenger ikke å betale for dine vinduer og dører før de er levert. Velg klarna faktura, betal først etter leveringen av dine nye vinduer og dører.

Kontakt

Vi har kuttet bort alt unødvendig, for å kunne levere vinduer og dører direkte til deg til markedets laveste priser. God service og rådgiving er det ikke spart på, vi er klare til å hjelpe deg trygt igjennom ditt kjøp.
Har du spørsmål er du velkommen til å ringe oss eller skrive til oss via vår chat eller en mail.

Tlf.: 21 99 67 67 – Mail: bb@best-billigst.no

Innbruddssikring

Vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, uten skjulte tillegg – helt enkelt. Hos oss er innbruddssikring standard, så du kan føle deg mer sikker, uten å betale ekstra.