Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Fastkarmsvinduer

Best og Billigsts fastkarmvinduer er vinduer som ikke kan åpnes, men som til gjengjeld gir en større lysåpning, da glasset går helt ut til karmen.

I gruppen "fastkarmvinduer" er det modeller, som er kombinert med andre typer vinduer, som f.eks toppstyrt eller sidehengslede - hvor denne delen kan åpnes. Fast karm vinduer er perfekte til store glasspartier, eller andre steder, hvor det ønskes et godt lysinnfall. Som et pluss gir fastkarmsvinduer også en bedre u-verdi. Du kan få mer info angående dette ved å ringe på tlf.: 21 99 67 67. Fastkarm vinduene kan forøvrig også produseres med ramme, slik at de ligner vinduer som kan åpnes.

Fastkarmsvindu

Et fastkarmsvindu minner mye om et toppstyrt vindu, bare at fastkarmsvindu ikke kan åpnes. Mange velger et fastkarmsvindu i forbindelse med et større vindusparti, hvor andre vinduer eller balkongdører kan åpnes.

Fastkarmsvinduer kan også brukes i rom eller til plasseringer hvor du ikke ønsker å åpne vinduet, eller kan komme til det, men fortsatt gjerne vil ha inn ekstra dagslys. Fastkarmsvinduer lages i flere forskjellige modeller; det er mulig å velge med og uten sprosser. I tillegg er fastkarmsvinduene utrolig enkle å montere.

Hos Best & Billigst finner du alltid billige fastkarmsvinduer til boligen, og du kan naturligvis tilpasse vinduet etter dine mål og ønsker.

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Tre fordeler

Ingen forskuddsbetaling

Du trenger ikke å betale for dine vinduer og dører før de er levert. Velg klarna faktura, betal først etter leveringen av dine nye vinduer og dører.

Kontakt

Vi har kuttet bort alt unødvendig, for å kunne levere vinduer og dører direkte til deg til markedets laveste priser. God service og rådgiving er det ikke spart på, vi er klare til å hjelpe deg trygt igjennom ditt kjøp.
Har du spørsmål er du velkommen til å ringe oss eller skrive til oss via vår chat eller en mail.

Tlf.: 21 99 67 67 – Mail: bb@best-billigst.no

Innbruddssikring

Vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, uten skjulte tillegg – helt enkelt. Hos oss er innbruddssikring standard, så du kan føle deg mer sikker, uten å betale ekstra.