Lynrask levering!

Doble Ytterdører

Dobbel ytterdør er et populært valg for de som ønsker å gi hjemmet sitt et majestetisk førsteinntrykk. Tilpass en av våre modeller etter dine mål og preferanser for å skape noe personlig!

Garantert bunnpris! 

Best & Billigst vil være din snarvei til billige vinduer og dører, derfor har vi fjernet alle overflødige ledd i prosessen, så du enkelt, raskt og billig kan få levert vinduer og dører i etter de mål, som du trenger, direkte til deg.

Når vi sier garantert bunnpris, så mener vi det! Og vi gjør alltid vårt beste for å holde øye med prisene på markedet, men vi kan selvfølgelig overse en modell eller en forhandler. I de tilfeller nøler vi ikke et sekund med å matche prisen.

Hva er en dobbel ytterdør?

En dobbel ytterdør er som navnet tilsier en større ytterdør som kombinerer to dører som kan åpnes. Doble ytterdører brukes ofte til inngangsdør på fremsiden av huset eller som ytterdør til terrasse, balkong, hage eller lignende.

Fordeler med å velge en dobbel ytterdør

En dobbel ytterdør er en ytterdør som virkelig tar seg fint ut på fasaden. Mange forbinder doble dører med noe mer luksuriøst og eksklusivt på klassiske hjem, men i dag brukes det på alt fra gamle hytter til nye bygg. Den ekstra plassen døren tar kommer med en rekke fordeler – i tillegg til det estetiske døren bringer for både dere i huset og forbipasserende. 

For det første gir en tofløyet ytterdør mye større plass til å enkelt bevege seg inn og ut selv om det for eksempel skal bæres møbler. Videre kan døren slippe inn mye ekstra lys dersom du går for en modell av glass eller med vinduer. Disse modellene passer også ypperlig som balkongdør for lys inn og muligheten til å nyte utsikten av balkongen og videre. Eller hva med å inkludere en dobbel dør inne som skille mellom stue eller andre rom hvor du ønsker en unik entré?

Tre fordeler

Op til 12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg opptil 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best & Billigst.

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best & Billigst!

Finansiering

Frister det å kjøpe nå, men pengene mangler? Så kan vi tilby finansiering av vinduer og dører med Klarna, så kan du få alle fordelene med engang, men betalingen av dine nye vinduer og dører skjer litt og litt.

Bestill en ny dør fra Best & Billigst

Her hos Best & Billigst finner du ikke bare en mengde ulike modeller når det kommer til doble ytterdører og andre dører og vinduer, men vi tilbyr også den unike fordelen at alle våre modeller kan endres og personaliseres etter dine ønsker. Når du åpner en modell kan du enkelt skrive inn de eksakte målene du trenger, samt endre detaljer som:

  • Materiale
  • Glasstype og -design
  • Åpningsretning
  • Innvendig og utvendig farge
  • Tilleggsønsker og ekstrautstyr

Best & Billigsts doble ytterdører leveres inklusivt 3-punkts stanglås klar til innsetting av låsesylinder og dørgrep - som i tillegg kan velges ved bestilling. Etter hvert som du gjør endringer vil prisen automatisk oppdateres for å reflektere eventuelle tilleggsvalg. Dette gjør at det er enkelt å holde seg til budsjettet, spesielt takket være vår prismatch. Vi har som mål å tilby landets beste og billigste alternativ, med en upåklagelig kvalitet. Dersom du mot formodning finner samme modell til en billigere pris på en annen side, er det bare til å kontakte oss.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller dørtyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Dører etter dine mål: Best & Billigst

Best & Billigst produserer dørene etter dine mål. Som standard har vi inkludert en rekke fordeler og tilbehør som normalt er tillegg. Vi har flere tilvalgsmuligheter, som ikke er vist her på siden.
F.eks. kan du bestille alutrinn i stedet for hardtre, paskvilgrep med grepsbetjent bremse eller sammenbygninger etc.