Lynrask levering!
 

Balkongdør

Oppnå en sømløs overgang mellom inne- og utemiljøet med våre balkongdører. De leveres med 3-punkts stanglås og påmontert standard paskvilgrep. Har du andre dør-ønsker enn vist her, er du velkommen til å kontakte oss. Vi forsøker gjerne å etterkomme dine ønsker.

Oppnå en sømløs overgang mellom inne- og utemiljøet med våre balkongdører. De leveres med 3-punkts stanglås og påmontert standard paskvilgrep. Har du andre dør-ønsker enn vist her, er du velkommen til å kontakte oss. Vi forsøker gjerne å etterkomme dine ønsker.

Balkongdør

En balkongdør eller terrassedør kan forandre et rom fullstendig og mangler du lys og luft i boligen din er en balkongdør en veldig god idé. I tillegg til ekstra lys gir det også en enkel adgang til hagen og terrassen, og om vinteren hvor det er vanskelig å bruke utearealene bringer en terrassedør hagen nærmere hjemmet.

 Her finder du mange forskjellige modeller, så der er rig mulighed for at finde den balkongdør, som passer bedst til din bolig. Uanset om du ønsker en ny altandør med eller uden sprosser så finde du det her.

 Hos Best & Billigst finder du altid billige balkongdører! Vi ønsker at have markeds bedste og laveste priser på terrassedøre. Skulle du mod forventning, finde tilsvarende balkongdører billigere hos en anden forhandler tilbyder vi naturligvis prismatch. Det betyder at vi altid matcher laveste pris. Fordi vi vil være best og billigst!

balkongdørbalkongdør

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Sånn måler du opp

Det er superenkelt å selv ta de korrekte målene til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede nå et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell, kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal skrive inn først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du derimot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Da skal du finne hullmålet - du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm, og på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet.   

Les mer om hvordan du måler opp her.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle forespørsler eller vindutyper du ikke finner her på listen, ring oss på tlf. 21 99 67 67 - Vi kan produsere mange andre varianter.