Lynrask levering!
 

Sånn velger du de riktige vinduene og dørene

Står du i en situasjon hvor det er tid til å skifte vinduer og dører i hjemmet? Å kjøpe nye vinduer og dører er ikke en beslutning vi tar mange ganger i livet, og derfor kan det også være vanskelig å beslutte hvilke dører og vinduer som passer til ens behov. Vi har utvalgt de mest stilte spørsmålene under, for å hjelpe deg på rette vei. 

Sitter du med flere spørsmål er du veldig velkommen til å bruke vår chat eller ringe til oss på tlf.: 21 99 67 67. Du kan også skrive en e-post til oss på bb@best-billigst.no

Hvilken type vinduer og dører skal jeg velge?

Hos Best&Billigst har vi et bredt utvalg av vinduer og dører. Hvilken type du skal velge avhenger helt av hvilken type hus du bor i. Det er også viktig at valget ditt av vinduer og dører avspeiler dine behov og hva du synes er pent. Vi foreslår at du finner inspirasjon før du tar den endelige beslutningen. Du kan finne vårt utvalg av vinduer og dører i vår menylinje. En annen viktig faktor er hvor mye vedlikehold du ønsker på dine vinduer. Det kan du lese mer om under.

Hvilken type materiale skal vinduene mine være laget av?

Hvilket materiale dine nye vinduer og dører skal være fremstillet i er et individuelt spørsmål, men avhenger i høy grad av hvor mye vedlikehold dine vinduer skal trenge, hvilket design du liker samt hvilket budsjett du har. Uansett hvilket materiale du velger får du gode og holdbare vinduer. Du kan lese mer om de forskjellige typer materialer under. 

Vinduer og dører i tre

Velger du vinduer og dører i tre kan du forvente et naturlig og klassisk uttrykk, med naturprodukt både innvendig og utvendig. Treet som benyttes i produksjonen er med minimum 90% kjernetre, hvilket betyr lengre holdbarhet og en flottere overflatefinish. Velger du tre kan du forvente å regelmessig skulle male og oljere for å vedlikeholde produktene. Du kan lese mer om vinduer og døre i tre her.

Vinduer og dører i tre/alu

Hvis du er mer interessert i vinduer og dører i tre/alu, kan du forvente et produkt som består av innvendig ramme av tre og en utvendig aluminiumskjerm. Hvis du velger denne typen kan du forvente et produkt som er værbestandig og krever mindre vedlikehold. Tre/alu er et populært valg, som gir et originalt og pent uttrykk.

Vinduer og dører i PVC

PVC står for plast og har en rekke fordeler. PVC-vinduer og dører er faktisk vedlikeholdsfrie, hvilket betyr at de i motsetning til trevinduer ikke skal males eller oljeres med regelmessige intervaller. PVC er et materiale som ikke leder varme og kulde og er derfor godt isolert. Det har lang levetid og gir et moderne uttrykk til din bolig. Som utgangspunkt har våre PVC-produkter en høyere levetid og krever mindre vedlikehold enn våre tre-produkter, og er derfor i stigende grad et populært valg.

Hvor stor prisforskjell er det på produkterne?

Å kjøpe vinduer og dører er en stor beslutning, og derfor er prisen også en vesentlig faktor. Hos Best&Billigst har vi fokus på deg, og derfor har vi avskåret overflødige omkostninger og sender derfor våre produkter direkte fra vår fabrikk, så vi kan tilpasse oss deg og dine behov. Vi tar hensyn til deg og gir deg kvalitetsprodukter uansett prisen - derfor for du opptil 12 års garanti, når du kjøper dører og vinduer hos oss. Der er en prisforskjell på de tre materialtypene, men den presise prisforskjellen avhenger naturligvis i høy grad av hvilken type vinduer og dører du velger. Hvis du har bruk for et konkret tilbud eller veiledning til oppmåling og bestilling er du alltid velkommen til å kontaktes oss på vår chat eller på tlf.: 21 99 67 67. Du kan også alltid sende oss en e-post på bb@best-billigst.no

Hva er spesialmål?

Spesialmål betyr bare at vi fremstiller dine dører og vinduer i dine mål, og derfor tilpasser vi oss dine mål når du bestiller vinduer og dører hos os. Dette betyr også at dine vinduer og dører først blir produsert når du har bestilt. Vi har også dører i standardmål, som du finner her. Du kan bestille dine dører og vinduer i menylinjen eller ta kontakt med oss på vår chat eller på tlf.: 21 99 67 67. Du kan også alltid sende oss en e-post på bb@best-billigst.no

Hvordan måler jeg vinduene mine?

Er du i tvil om hvordan man måler opp vinduer? Vi har laget en guide som beskriver hvordan du enkelt og greit måler opp til dine nye vinduer og dører her.

 

Vi håper at du har fått svar på noen av de spørsmålene du hadde. Husk at vi kan kontaktes på tlf.: 21 99 67 67 eller på vår chat hvis du har flere spørsmål eller har bruk for et godt råd. Du kan også alltid sende oss en e-post på bb@best-billigst.no