Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Ytterdører

Best og Billigsts ytterdører leveres inklusivt 3-punkts stanglås. klar til innsetting av låsesylinder og dørgrep, som kan velges i prisberegneren. I Norge er er det mest vanlig med utadgående dører, som anbefales på grunn av vær og klima, da det gir bedre tetting og beskyttelse.

Dørtrinnet i bunnen av døren er som standard i hardtre - men vi kan også tilby alutrinn, mot et mindre tillegg.
Om du ikke kan finne en modell her, som passer til dine behov eller kriterier - er du velkommen til å ringe oss eller sende en forespørsel pr. mail.

Hoveddør og ytterdør

Mangler du en ny hoveddør eller ytterdør til boligen din? Hos Best & Billigst finner du et stort utvalg av forskjellige dør- og terrassedørsmodeller, alle med mulighet for å tilpasse døren til dine mål, sånn at det passer perfekt til din bolig.

Våre hoved – og fasadedører lages med forskjellige former for vinduer eller hvis du ønsker at døren skal være helt uten glass.

Fasadedører og hoveddører kan brukes i entreen, grovkjøkken, til garasjen eller til skuret. Hvor enn du har bruk for en dør som kan åpnes og låses, så kan du velge en av våre fasadedører eller hoveddører.

Hos Best & Billigst finner du alltid billige hoveddører og fasadedører! Vi ønsker å ha markedets beste og laveste priser på hoveddører og fasadedører. Skulle du imot forventning finne tilsvarende dører billigere hos en annen forhandler tilbyr vi naturligvis prismatch. Det betyr at vi alltid matcher laveste pris. Fordi vi vil være best og billigst!

Har du spesielle ønsker eller dørtyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Tre fordeler

Lave priser

Vi har kuttet alt det unødvendige bort for å kunne levere lave priser. Mellomledd, flotte showrooms og andre fancy effekter. Igjen står gode varer til lave priser, helt enkelt.

10 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg 10 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best og Billigst.

Innbruddssikring

Vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, uten skjulte tillegg – helt enkelt. Hos oss er innbruddssikring standard, så du kan føle deg mer sikker, uten å betale ekstra.

Montering

Montere nye vinduer og dører, er ikke det vanskelig?

Nei, overhodet ikke, mange kan bli litt skremt ved tanken, men flere og flere tørr å kaste seg ut i prosjektet og blir overrasket over hvor enkelt det er, også selv om du har to tommelfingre.

Følg vår montasjeveiledning trinn for trinn, den finner du her.

Er du i tvil er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller dørtyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.