Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Toppsving vindu

Et toppsving vindu er et praktisk vindu som kan snues ca 170 grader rundt for vask. Vinduet kan leveres i flere varianter, størrelser og materialtyper. Et toppsving vindu er et praktisk vindu som har funksjoner som minner om de tradisjonelle husmorvinduene. I likhet med husmorvindu er et toppsving vindu et praktisk valg i rom du ikke kommer til på utsiden for vask, f.eks i 2. etasje. Vinduet kan leveres med og uten sprosse og i flere fag. Alle variantene leveres på spesialmål og med 10 års garanti.

Velg det vinduet som passer best til din bolig, velg materiale, fyll inn dine mål, så ser du med engang prisen for dine valg.

Toppsving vindu

Et toppsvingvindu fra Best&Billigst er et vendbart moderne vindu som kan snues ca. 170 grader. Det er praktisk når man gjerne vil lufte ut eller når man skal rengjøre vinduene. Våre toppsvingvinduer har et integrert Steelform vindusbeslag som skiller seg ut fra våre andre toppsving vinduer. Du kan se våre andre vendbare vinduer her.  

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så send oss en mail med beskrivelse av dine ønsker  til bb@best-billigst.no 
Vi kan produsere mange varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

 

Slik måler du opp

Det er superenkelt å selv ta korrekte mål til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede å et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal inntaste først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du der imot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Så kan du finne et hullmål, du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm. fra hvert fall, på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet. 
Les mer om hvordan du måler opp her.

Tre fordeler

10 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg 10 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best og Billigst.

85.000 kunder

Ja det er helt sant! Over 85.000 kunder har allerede testet, de er enige; gode vinduer og dører trenger ikke å koste en formue. Det er akkurat det vi beviser til våre kunder i hele landet.

Vedlikehold

Pass godt på dine vinduer og dører, så kan de holde i veldig mange år. Hvordan vedlikehold dine vinduer og dører har bruk for avhenger av hvilket materiale de er laget i. Se hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører her.