Lynrask levering!
 

Toppsving vindu

Toppsving vindu åpnes ved å svinge innover fra toppen og kan snus helt rundt for vask! Populært i rom du bruker mye, som et soverom eller kjøkken. 

Toppsving vindu åpnes ved å svinge innover fra toppen og kan snus helt rundt for vask! Populært i rom du bruker mye, som et soverom eller kjøkken. 

Hva er et toppsving vindu?

Et toppsving vindu er et praktisk, vendbart vindu som har funksjoner som minner om de tradisjonelle husmorvinduene. Vinduet kan normalt snus over 170 grader, men kommer ikke inn i rommet når det åpnes. Det vil dermed ikke ta plass eller være i veien ved lufting eller rengjøring. 

Et toppsving vindu er et spesielt praktisk valg i rom du ikke kommer til på utsiden for vask, som for eksempel i andre etasje av huset. Våre toppsvingvinduer på denne siden har et integrert Steelform vindusbeslag som skiller seg ut fra andre toppsving vinduer. Vi tilbyr også andre modeller av vendbare vinduer.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så send oss en mail med beskrivelse av dine ønsker  til bb@best-billigst.no 
Vi kan produsere mange varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

 

Slik måler du opp

Det er superenkelt å selv ta korrekte mål til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede å et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal inntaste først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du der imot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Så kan du finne et hullmål, du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm. fra hvert fall, på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet. 
Les mer om hvordan du måler opp her.

Tre fordeler

12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best og Billigst.

85.000 kunder

Ja det er helt sant! Over 85.000 kunder har allerede testet, de er enige; gode vinduer og dører trenger ikke å koste en formue. Det er akkurat det vi beviser til våre kunder i hele landet.

Vedlikehold

Pass godt på dine vinduer og dører, så kan de holde i veldig mange år. Hvordan vedlikehold dine vinduer og dører har bruk for avhenger av hvilket materiale de er laget i. Se hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører her.

Finn og design din favorittmodell for vindu med toppsving

Blant våre modeller av toppsving vindu kan du velge mellom varianter med ulike antall rammer og ruter. Start med å finne hvilket design du foretrekker og åpne så denne modellen. Inne på produktsiden vil du se at mange valgmuligheter venter, da du her kan designe vinduet spesifikt etter dine mål og videre ønsker. Start ved å skrive inn nødvendig bredde og høyde (utvendige karmmål) og fortsett deretter med å velge blant annet:

  • Materiale: Tre, tre/aluminium-kombinasjon eller PVC
  • Glasstype, -design og eventuelt spesialglass
  • Innvendig og utvendig farge
  • Detaljer som sprossetype, lukketype, ventil osv.

Når du er fornøyd med alle detaljene for ditt nye toppsving vindu er det bare til å legge det til i handlekurven. Prisen du ser på produktsiden er den endelige prisen på vinduet inkludert eventuelle tilleggsvalg. Vi jobber hardt for å tilby markedets billigste priser uten at det går på bekostning av kvalitet. Dersom du mot formodning skulle finne samme produkt til en lavere pris hos en annen leverandør, tilbyr vi prismatch.

Få hjelp fra våre eksperter

Dersom du ikke er sikker på hvilken vindusmodell du skal gå for, hvilke mål som skal legges inn eller noe annet, er det ingen grunn til bekymring. Vårt flotte team av ansatte er eksperter på vinduer og dører og har hjulpet tusenvis av kunder med å realisere sine drømmer. Dermed kan du stole på at dersom du kontakter oss via live chat, e-post eller telefon, vil du få hjelp av erfarne personer som vet hvordan de kan finne beste løsning for deg. Vi ser fram til å høre fra deg og behandle din bestilling av H-vindu eller andre produkt.