Opptil 45% webrabatt på spesialmål* Bestill senest 30/9 og få levering fra kun 839 kr.
*Gjelder ikke dører med fastpris
  • Trygg E-handel
  • 10 års garanti
  • Prismatch
Opptil 45% WEBRABATT*
Bestill senest 30/9 og få levering fra kun 839 kr.
*Gjelder ikke dører med fastpris

Sidefelter

Best og Billigsts sidepartier er løse elementer, som kan monteres sammen med enten en ytterdør eller en terrassedør.
Sidepartiene har samme form og oppbygning som dørene, så de passer til hverandre.
Best og Billigst tilbyr å foreta sammensettingen på fabrikken mot et tillegg på 750,- kr. inkl. moms.
På den måte leveres døren og sidepartiet som et komplett element, klar til montering.
Fordelen ved fabrikssammensettingen er, at man sparer et karmstykke, samt oppnår en bedre finish.
Du kan naturligvis også selv bestille en dør og et sideparti seperat og selv montere karmene sammen.
Hvis du ønsker en sammensetting med et sideparti kan du enten ringe på tlf. 21 99 67 67 eller sende en mail til bb@best-billigst.no - sammen med en kort beskrivelse evt. med en skisse.

Sidefelter
Har du spesielle ønsker?
Har du spesielle forespørsler eller vindutyper du ikke finner her på listen, ring oss på tlf. 21 99 67 67 - Vi kan produsere mange andre varianter.

Sidefelt

Et sidefelt gir mulighet for å skape mer lys og luft i forbindelse med balkongdøren din. Et sideparti gjør balkongdørspartiet bredere og mer innbydende når du skal ud på terrassen eller nyde haven fra boligen.

Fordelen ved å velge et sideparti i forbindelse med din terrassedør i stedet for en dobbel balkongdør, er at sidepartiet kun er halv så bredt, og fyller dermed ikke så mye i stuen eller der du ønsker terrassedøren skal være plassert.

Hos Best & Billigst finner du alltid billige sidepartier! Vi ønsker å ha markeds beste og laveste priser på sidepartier til dører. Skulle du imot forventning finne tilsvarende sideparti billigere hos en annen forhandler tilbyr vi naturligvis prismatch. Det betyr at vi alltid matcher laveste pris. Fordi vi vil være best og billigst!

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller modeller du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.