Dobbel balkongdør

Doble balkongdører fra Best & Billigst kommer i et utvalg av ulike modeller. Felles for alle dørene er at de produseres i høy kvalitet, men kommer i rimelig priser. I tillegg får du 10 års garanti. 

Vår dobbel balkongdør leveres med 3-punkts stanglås og påmontert paskvilgrep som standard. Vi kan også tilby paskvilgrep med låsesylinder eller med grepsbetjent dørbrems - mot et mindre tillegg. Bunntrinnet er som standard fra Best & Billigst av hardtre, og her kan vi også tilby alutrinn mot en tilleggspris. 
Har du andre ønsker til balkongdøren enn vi har vist her, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi forsøker i aller høyeste grad å etterkomme dine ønsker

Garantert bunnpris! 

Best & Billigst vil være din snarvei til billige vinduer og dører, derfor har vi fjernet alle overflødige ledd i prosessen, så du enkelt, raskt og billig kan få levert vinduer og dører i etter de mål, som du trenger, direkte til deg.

Når vi sier garantert bunnpris, så mener vi det! Og vi gjør alltid vårt beste for å holde øye med prisene på markedet, men vi kan selvfølgelig overse en modell eller en forhandler. I de tilfeller nøler vi ikke et sekund med å matche prisen.

Fordeler med en dobbel balkongdør

En dobbel balkongdør, også kalt en verandadør, terrassedør eller altandør, er en dobbeltdør som typisk leder ut til en balkong, terrasse, veranda, hage eller altan. En dobbel balkongdør er normalt utadåpnende, med lettere utgang. Fordelen med en utadåpnende dør er at den ikke opptar plass inne og er bedre beskyttet mot uvær. Samtidig er doble balkongdører meget praktiske, da du enkelt kan komme inn og ut av boligen med større gjenstander, som for eksempelvis utemøbler og barnevogner.

Ikke bare er doble balkongdører praktiske, de har også et flott og eksklusivt uttrykk. Glassene i balkongdøren er med til å gi et luftig uttrykk til fasaden, og bidrar med et godt innslipp av lys i boligen. Samtidig kan du være sikker på at en dobbel balkongdør aldri vil gå av moten, da de er en klassiker.  

En av fordelene ved å velge en dobbel balkongdør med glass er at døren kan hjelpe med å skape en større romfølelse, da glasset slipper inn mer lys. I tillegg gir glasset en mulighet for å nyte de flotte omgivelsene rundt din bolig, selv når du befinner deg innenfor. Hos oss i Best & Billigst kan også det klassiske klare glasset enkelt bli byttet ut med ulike former av råglass, som et frostet design, hvis du for eksempel ikke ønsker at forbipasserende skal kunne se inn hos deg. Vi har mange varianter å velge mellom, og tilbyr både lyddempende glass og sikkerhetsglass.

Tilpass en dobbel balkongdør

Det er enkelt å komme i gang med ditt prosjekt og personalisere dine doble balkongdører her hos Best & Billigst. Det første du skal gjøre er å velge den dørmodellen du ønsker. Vi tilbyr doble balkongdører med mange forskjellig utseender, som inneholder et ulike antall glassfelt. Du kan også velge doble balkongdører med fylling, hvis du for eksempel ønsker mere privatliv. 

Etter å ha valgte en dobbel balkongdør med det antall glass du ønsker, har du mulighet for å fyll inn dine dørmål, samt velge ønskede spesifikasjoner. Vi gir deg nemlig muligheten til å personalisere dine dører til å passe akkurat dine ønsker og behov. Når du skal personliggjøre og tilpasse din nye doble balkongdør, kan du blant annet endre i disse detaljene:

  • Materiale
  • Glasstype
  • Glassdesign
  • Åpningsretning
  • Innvendig og utvendig farge

Etter du har gjort de ønskede endringene og selv er fornøyd med detaljene du har valgt, kan du bestille døren din fra oss. Med andre ord står du fritt til å designe din drømmedør, og så produserer vi den etter dine ønsker. 

Har du spesielle forespørsler eller ønsker som du ikke finner her på listen, kan du ringe til oss på tlf. 21 99 67 67. Vi har mulighet for å produsere mange varianter og vil gjerne hjelpe deg.

Hvordan tar jeg mål til en dobbel balkongdør?

Hos Best & Billigst produserer vi dører etter dine mål. Når man skal måle opp til en dobbel balkongdør tar man det som kalles "et stramt hulmål", som vil si at du måler fra veggkant til veggkant. Du skal heretter trekke 2.8 - 3 cm fra bredden av det stramme hulmålet. Det samme gjelder naturligvis ved oppmåling av høyden, men her er det spesielt viktig å være oppmerksom på eventuelle buer i byggverket, som kan ha innvirkning på fugene.

Hvis du er usikker på hvordan du skal ta mål er det bedre å få foretatt en profesjonell oppmåling før bestilling finner sted. Da har du garanti for at din nye dobbel balkongdør har de korrekte mål. 

Les mer om hvordan oppmåling skal foretas.

Hvorfor kjøpe vinduer og dører fra Best & Billigst

Uansett om du skal bytte ut en enkelt balkongdør eller alle dører og vinduer i boligen din, er vi klare til å bistå med støtte og faglig kompetanse. Vår kunnskap, kombinert med våre kundevennlig priser gir deg derfor de beste betingelsene for å kunne bytte dører og vinduer på en simpel og effektiv måte. 

Her er noen flere grunner til hvorfor du bør velge Best & Billigst ved kjøp av dobbel balkongdør:

Få 10 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, og derfor vil vi naturligvis også gi deg 10 års garanti med på kjøpet. Garantien gjelder for all fabrikkmalte vinduer og dører produsert i impregnert furu, tre/alu eller PVC. Vi har troen på vår naturlige kvalitet og har derfor ingen problemer med å garantere deg en lang garantiperiode - vi er tross alt Best & Billigst.

Vi prismatcher

Hos Best & Billigst er vi opptatt av at du aldri skal betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt for å alltid ha markedets laveste priser og tilbyr derfor å matche prisen hvis du mot forventning skulle finne tilsvarende vinduer og dører til lavere priser. 

Les mere om hvordan prismatch fungerer hos oss her.

Over 85 000 fornøyde kunder

Siden Best & Billigst startet i 2002 har over 85 000 fornøyde kunder bestilt vinduer og dører fra oss. Selv om vi opplever en svært høy kundetilfredshet, prøver vi hele tiden å forbedre både produktene, servicen og hele kjøpsprosessen hos oss, så vi fortsatt kan leve opp til vårt navn: Best & Billigst.

Vi setter utrolig stor pris på de vennlige tilbakemeldingene vi sitter igjen med fra fornøyde kunder. Skal du være den neste?

Har du bruk for hjelp?

Uansett om det gjelder oppmåling eller valg av materiale står vi alltid klare til å hjelpe deg. Vi har samlet en rekke informasjoner og praktiske tips her, hvor du kan lære mer om oss i Best & Billigst, samt hvordan du kan ta vare på dine dører og vinduer. Lær blant annet mer om de ulike delene på døren din og ulike typer glass du kan velge mellom hos oss. 

Trenger du veiledning eller har du spesielle ønsker du vil oppfylle, kan du alltid ta kontakt med oss, enten ved å ringe på tlf.: 21 99 67 67 eller sende oss en e-post. Du kan også sjekke ut vår FAQ for svar på vanlig stilte spørsmål. Uansett hva du er på utkikk etter, er vi klare for å hjelpe deg.