Lynrask levering!
 

Dobbel balkongdør

Opplev rikelig med naturlig lys og en fantastisk overgang mellom inne og ute med våre doble balkongdører. Vår dobbel balkongdør leveres med 3-punkts stanglås og påmontert paskvilgrep som standard.

Opplev rikelig med naturlig lys og en fantastisk overgang mellom inne og ute med våre doble balkongdører. Vår dobbel balkongdør leveres med 3-punkts stanglås og påmontert paskvilgrep som standard.

  Doble Balkongdører i standardmål

 1. Dobbel balkongdør med 1 glass I hver dør

  Dobbel balkongdør med 1 glass I hver dør 3-lags, sikkerhetsglass

  Velg
 2. Dobbel balkongdør med 10 glass I hver dør

  Dobbel balkongdør med 10 glass I hver dør 3-lags, sikkerhetsglass, kernetre

  Velg
 3. Dobbel balkongdør med 1 fylling og 1 glass I hver dør

  Dobbel balkongdør med 1 fylling og 1 glass I hver dør 3-lags rute

  Velg
 4. Doble Balkongdører i spesialmål

 5. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 1 lav fylling og 1 glassfelt i hver dør

  fra kr 11 617
  Velg
 6. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 1 fylling og 1 glassfelt i hver dør

  fra kr 11 240
  Velg
 7. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 1 glass i hver dør

  fra kr 9 044
  Velg
 8. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt Med 2 glassfelter

  fra kr 10 462
  Velg
 9. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 2 fyllinger og 8 glass

  fra kr 12 924
  Velg
 10. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 2 fyllinger og 12 glass

  fra kr 13 515
  Velg
 11. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 2 glass i hver dør

  fra kr 11 021
  Velg
 12. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 1 fylling og 6 glass i hver dør

  fra kr 13 640
  Velg
 13. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 4 glass i hver dør

  Velg
 14. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 3 glass i hver dør

  Velg
 15. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt Med 3 glassfelter + 3 glassfelter

  Velg
 16. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 4 glass (1x4) i hver dør

  Velg
 17. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt Med 4 glassfelter + 4 glassfelter

  Velg
 18. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 5 glass i hver dør

  Velg
 19. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt Med 5 glassfelter + 5 glassfelter

  Velg
 20. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 6 glass i hver dør

  Velg
 21. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 8 glass i hver dør

  Velg
 22. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt Med 4 glassfelter + 8 glassfelter

  Velg
 23. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 10 glass i hver dør

  Velg
 24. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør med 12 glass i hver dør

  Velg
 25. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt Med 5 glassfelter + 10 glassfelter

  Velg
 26. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt med 1 fylling og 1 glassfelt + 1 fylling og 1 glassfelt

  Velg
 27. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt med 1 fylling og 3 glassfelter + 1 fylling og 6 glassfelter

  Velg

Fordeler med en dobbel balkongdør

En dobbel balkongdør, også kalt en verandadør, terrassedør eller altandør, er en dobbeltdør som typisk leder ut til en balkong, terrasse, veranda, hage eller altan. En dobbel balkongdør er normalt utadåpnende, med lettere utgang. Fordelen med en utadåpnende dør er at den ikke opptar plass inne og er bedre beskyttet mot uvær. Samtidig er doble balkongdører meget praktiske, da du enkelt kan komme inn og ut av boligen med større gjenstander, som for eksempelvis utemøbler og barnevogner.

Ikke bare er doble balkongdører praktiske, de har også et flott og eksklusivt uttrykk. Glassene i balkongdøren er med til å gi et luftig uttrykk til fasaden, og bidrar med et godt innslipp av lys i boligen. Samtidig kan du være sikker på at en dobbel balkongdør aldri vil gå av moten, da de er en klassiker.  

En av fordelene ved å velge en dobbel balkongdør med glass er at døren kan hjelpe med å skape en større romfølelse, da glasset slipper inn mer lys. I tillegg gir glasset en mulighet for å nyte de flotte omgivelsene rundt din bolig, selv når du befinner deg innenfor. Hos oss i Best & Billigst kan også det klassiske klare glasset enkelt bli byttet ut med ulike former av råglass, som et frostet design, hvis du for eksempel ikke ønsker at forbipasserende skal kunne se inn hos deg. Vi har mange varianter å velge mellom, og tilbyr både lyddempende glass og sikkerhetsglass.

Tilpass en dobbel balkongdør

Det er enkelt å komme i gang med ditt prosjekt og personalisere dine doble balkongdører her hos Best & Billigst. Det første du skal gjøre er å velge den dørmodellen du ønsker. Vi tilbyr doble balkongdører med mange forskjellig utseender, som inneholder et ulike antall glassfelt. Du kan også velge doble balkongdører med fylling, hvis du for eksempel ønsker mere privatliv. 

Etter å ha valgte en dobbel balkongdør med det antall glass du ønsker, har du mulighet for å fyll inn dine dørmål, samt velge ønskede spesifikasjoner. Vi gir deg nemlig muligheten til å personalisere dine dører til å passe akkurat dine ønsker og behov. Når du skal personliggjøre og tilpasse din nye doble balkongdør, kan du blant annet endre i disse detaljene:

 • Materiale
 • Glasstype
 • Glassdesign
 • Åpningsretning
 • Innvendig og utvendig farge

Etter du har gjort de ønskede endringene og selv er fornøyd med detaljene du har valgt, kan du bestille døren din fra oss. Med andre ord står du fritt til å designe din drømmedør, og så produserer vi den etter dine ønsker. 

Har du spesielle forespørsler eller ønsker som du ikke finner her på listen, kan du ringe til oss på tlf. 21 99 67 67. Vi har mulighet for å produsere mange varianter og vil gjerne hjelpe deg.

Hvordan tar jeg mål til en dobbel balkongdør?

Hos Best & Billigst produserer vi dører etter dine mål. Når man skal måle opp til en dobbel balkongdør tar man det som kalles "et stramt hulmål", som vil si at du måler fra veggkant til veggkant. Du skal heretter trekke 2.8 - 3 cm fra bredden av det stramme hulmålet. Det samme gjelder naturligvis ved oppmåling av høyden, men her er det spesielt viktig å være oppmerksom på eventuelle buer i byggverket, som kan ha innvirkning på fugene.

Hvis du er usikker på hvordan du skal ta mål er det bedre å få foretatt en profesjonell oppmåling før bestilling finner sted. Da har du garanti for at din nye dobbel balkongdør har de korrekte mål. 

Les mer om hvordan oppmåling skal foretas.

Hvorfor kjøpe vinduer og dører fra Best & Billigst

Uansett om du skal bytte ut en enkelt balkongdør eller alle dører og vinduer i boligen din, er vi klare til å bistå med støtte og faglig kompetanse. Vår kunnskap, kombinert med våre kundevennlig priser gir deg derfor de beste betingelsene for å kunne bytte dører og vinduer på en simpel og effektiv måte. 

Her er noen flere grunner til hvorfor du bør velge Best & Billigst ved kjøp av dobbel balkongdør:

Tre fordeler

Op til 12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg opptil 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best & Billigst.

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best & Billigst!

Finansiering

Frister det å kjøpe nå, men pengene mangler? Så kan vi tilby finansiering av vinduer og dører med Klarna, så kan du få alle fordelene med engang, men betalingen av dine nye vinduer og dører skjer litt og litt.

Har du bruk for hjelp?

Uansett om det gjelder oppmåling eller valg av materiale står vi alltid klare til å hjelpe deg. Vi har samlet en rekke informasjoner og praktiske tips her, hvor du kan lære mer om oss i Best & Billigst, samt hvordan du kan ta vare på dine dører og vinduer. Lær blant annet mer om de ulike delene på døren din og ulike typer glass du kan velge mellom hos oss. 

Trenger du veiledning eller har du spesielle ønsker du vil oppfylle, kan du alltid ta kontakt med oss, enten ved å ringe på tlf.: 21 99 67 67 eller sende oss en e-post. Du kan også sjekke ut vår FAQ for svar på vanlig stilte spørsmål. Uansett hva du er på utkikk etter, er vi klare for å hjelpe deg.