Lynrask levering!
 

Kombinasjonsvindu

Kombinasjonsvinduer gir deg fleksibilitet til å åpne vinduet på forskjellige måter. Moderne vinduer er både praktiske for lufting og skaper en behagelig atmosfære med sin sjarmfulle stil.

Kombinasjonsvinduer gir deg fleksibilitet til å åpne vinduet på forskjellige måter. Moderne vinduer er både praktiske for lufting og skaper en behagelig atmosfære med sin sjarmfulle stil.

Hva er et kombinasjonsvindu?

Kombinasjonsvinduer er normalt fastkarmvinduer som er kombinert med enten toppstyrte eller sidehengslede vinduer. Dette gjør at vinduet kan åpnes i noen deler, mens andre deler er faste uten åpning. Vinduene gir mulighet for å få lys og samtidig lufte ut uten at man må flytte alt i vinduskarmen.

Moderne vinduer til alle hjem

Kombinasjonsvindu er et moderne vindualternativ spesielt for nyere hus, men kan enkelt fungere i alle typer boliger. Disse vinduene kommer med mange fordeler for enkel og sikker lufting. Blant annet kan du velge en åpning kun på toppen av vinduet og slik ikke måtte fjerne ting fra vinduskarmen for å kunne åpne. Eller så kan du ha et stort vindu hvor kun en liten del kan åpnes – for en vakker fasade med sikre løsninger.

Kombinasjonsvindu tilbyr nettopp kombinasjoner av ulike modeller, slik at du kan få litt av alt. Takket være kombinasjonen av ulike vindumodeller finnes det uendelig med alternativ å velge mellom. Og vi i Best & Billigst gjør det enda mer spennende da du hos oss kan designe vinduene etter dine mål og ønsker.

Design ditt drømmevindu

Start med å velge hvilken modell du foretrekker fra våre moderne vinduer. Du kan for eksempel velge kombinasjonsvindu med ett toppstyrt vindu eller med fire like ruter hvor ett kan åpnes. Hva som blir best alternativ for deg avhenger av bruksområde samt dine designpreferanser. 

Når du klikker deg inn på en modell, vil du kunne se at det er mange valgmuligheter tilgjengelig. Du kan starte med å legge inn målene for vindu (utvendig karmmål) som vi kommer til å produsere til. Videre kan du velge å endre mange detaljer dersom det er ønskelig, som blant annet:

  • Materiale
  • Glass
  • Farge
  • Profil med mer

Etter hvert som du gjør eventuelle endringer vil du se at prisen oppdateres i sanntid. Her er det ingen skjulte kostnader og heller ingen urimelige avgifter. Vi ønsker nemlig å tilby et så rimelig tilbud som mulig, uten at det går på bekostning av kvalitet. Vi er rett og slett så sikre på våre priser at vi tilbyr prismatch dersom du mot formodning finner samme modell billigere en annen plass. Når vinduet er ferdigdesignet og du er fornøyd med prisen, er det bare til å legge produktet til i handlekurven din. Legg til andre vinduer eller dører du trenger og bestill, så starter vi produksjon av dine design og leverer til deg innen kort tid.

Hvorfor velge Best & Billigst?

Her hos Best & Billigst er vårt hovedfokus å tilby rimelige dører og vinduer til en god pris. I utvalget vårt finner du mange ulike vindusmodeller, som blant annet toppsving vindu og sprossevinduer

Vi vet at dører og vinduer er en viktig del av ethvert hjem og å kjøpe nye er en investering i fremtiden. Så hvorfor skal du velge akkurat oss? Vi har allerede nevnt flere av dem, men oppsummert er noen av de største fordelene du kan ta nytte av ved å velge Best & Billigst:

  • Muligheten til å designe dører og vinduer etter dine mål og ønsker
  • Kundevennlige priser og garantert prismatch
  • Upåklagelig kvalitet med blant annet bruk av nordisk tre og trelags glass
  • Erfaring fra mer enn 85 000 fornøyde kunder

Vi ønsker å gjøre deg like fornøyd som våre tidligere kunder, og håper at du finner akkurat det du er på utkikk etter her hos oss. Dersom du ønsker personlig veiledning fra våre eksperter eller ønsker mer informasjon, kan du enkelt kontakte oss via e-post eller telefon. Vi ser fram til å høre fra deg.

Slik måler du opp

Det er superenkelt å selv ta korrekte mål til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede å et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal inntaste først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du der imot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Så kan du finne et hullmål, du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm. fra hvert fall, på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet.   

Les mer om hvordan du måler opp her

Tre fordeler

Kontakt

Vi har kuttet bort alt unødvendig, for å kunne levere vinduer og dører direkte til deg til markedets laveste priser. God service og rådgiving er det ikke spart på, vi er klare til å hjelpe deg trygt igjennom ditt kjøp.
Har du spørsmål er du velkommen til å ringe oss eller skrive til oss via vår chat eller en mail.

Tlf.: 21 99 67 67 – Mail: bb@best-billigst.no

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best og Billigst!

Vedlikehold

Pass godt på dine vinduer og dører, så kan de holde i veldig mange år. Hvordan vedlikehold dine vinduer og dører har bruk for avhenger av hvilket materiale de er laget i. Se hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører her.

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.