Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Kombinasjonsvindu

Kombinasjonsvinduer er normalt fastkarmvinduer, som er kombinert med enten toppstyrte eller sidehengslede vinduer, slik at vinduet kan åpnes i denne del.
Ring oss eller send en mail, om du har andre ønsker eller ideer, som ikke finnes i modellene her.

Kombinasjonsvindu

Et kombinasjonsvindu er en kombinasjon av et fastkarmsvindu og et toppstyrt vindu, her kan den ene delen av vinduet åpnes og den andre er fast og kan ikke åpnes.

kombinasjonsvindu gir mulighet for å få lys inn i hjemmet, og samtidig lufte ut uten at du nødvendigvis må flytte alt i vinduskarmen.

Bor du i et mer moderne hus vil kombinasjonsvindu ofte passe godt til boligen. Du finner alltid billige kombivinduer hos Best&Billigst.  

Slik måler du opp

Det er superenkelt å selv ta korrekte mål til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede å et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal inntaste først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du der imot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Så kan du finne et hullmål, du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm. fra hvert fall, på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet.   

Les mer om hvordan du måler opp her

Tre fordeler

Kontakt

Vi har kuttet bort alt unødvendig, for å kunne levere vinduer og dører direkte til deg til markedets laveste priser. God service og rådgiving er det ikke spart på, vi er klare til å hjelpe deg trygt igjennom ditt kjøp.
Har du spørsmål er du velkommen til å ringe oss eller skrive til oss via vår chat eller en mail.

Tlf.: 21 99 67 67 – Mail: bb@best-billigst.no

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best og Billigst!

Vedlikehold

Pass godt på dine vinduer og dører, så kan de holde i veldig mange år. Hvordan vedlikehold dine vinduer og dører har bruk for avhenger av hvilket materiale de er laget i. Se hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører her.

Materialevalg

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale elementene skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye du har lyst til å vedlikeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever vedlikehold da de skal males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil, hvilket gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

PVC eller plastvinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slit. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.