Lynrask levering!
 

Krysspostvinduer

Krysspostvinduer gir en tidløs og sjarmerende karakter til både eldre og nyere bygninger med sitt karakteristiske utseende og flere glassruter.

Krysspostvinduer gir en tidløs og sjarmerende karakter til både eldre og nyere bygninger med sitt karakteristiske utseende og flere glassruter.

 1. 2-rams Krysspostvindu

  2-rams Krysspostvindu med 2x2 – små rute ovenfor i hver ramme

  fra kr 4 548
  Velg
 2. 1-rams Krysspostvindu

  1-rams Krysspostvindu med 1x2 glass – små rute ovenfor

  fra kr 3 324
  Velg
 3. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med 3x2 – små rute ovenfor i hver ramme

  fra kr 6 918
  Velg
 4. 4-rams Krysspostvindu

  4-rams Krysspostvindu med 4x2 – små rute ovenfor i hver ramme

  fra kr 8 719
  Velg
 5. 1-rams Krysspostvindu

  1-rams Krysspostvindu med 1x3 glass – små rute ovenfor

  fra kr 2 962
  Velg
 6. 2-rams Krysspostvindu

  2-rams Krysspostvindu med 2x3 – små rute ovenfor i hver ramme

  fra kr 5 509
  Velg
 7. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med 3x3 – små rute ovenfor i hver ramme

  fra kr 7 458
  Velg
 8. 4-rams Krysspostvindu

  4-rams Krysspostvindu med 4x3 – små rute ovenfor i hver ramme

  fra kr 9 430
  Velg
 9. 1-rams Krysspostvindu

  1-rams Krysspostvindu med 2x2 ruter

  Velg
 10. 2-rams Krysspostvindu

  2-rams Krysspostvindu med 2x2 små ruter ovenfor

  Velg
 11. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med 2x2 små ruter ovenfor

  Velg
 12. 4-rams Krysspostvindu

  4-rams Krysspostvindu med 2x2 små ruter ovenfor

  Velg
 13. 1-rams Krysspostvindu

  1-rams Krysspostvindu med 2x3 og 2x2 ruter

  Velg
 14. 2-rams Krysspostvindu

  2-rams Krysspostvindu med 2x3 og 2x2 ruter

  Velg
 15. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med 2x3 og 2x2 ruter

  Velg
 16. 4-rams Krysspostvindu

  4-rams Krysspostvindu med 2x3 og 2x2 ruter

  Velg
 17. 1-rams Krysspostvindu

  1-rams Krysspostvindu med 1x4 glass – små rute ovenfor

  Velg
 18. 2-rams Krysspostvindu

  2-rams Krysspostvindu med 2x4 – små rute ovenfor i hver ramme

  Velg
 19. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med 3x4 – små rute ovenfor i hver ramme

  Velg
 20. 4-rams Krysspostvindu

  4-rams Krysspostvindu med 4x4 – små rute ovenfor i hver ramme

  Velg
 21. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu Med 5 glass

  Velg
 22. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med brutt tverrpost

  Velg
 23. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu med forskjøvet tverrpost

  Velg
 24. 3-rams Krysspostvindu

  3-rams Krysspostvindu Med 12 glass

  Velg

Hva er krysspostvindu?

Krysspostvindu er tradisjonelt sidehengte vinduer uten sprosser som åpnes utover. Vinduene er ofte inndelt i fire fag som danner et korsmønster. Det finnes likevel varianter med flere eller mindre fag og ulike design. Felles for dem alle er det klassiske preget som passer perfekt i norske hjem.

Velg koblede vinduer etter dine ønsker

Innenfor typen krysspostvinduer finnes det mange varianter og muligheter. Modellene våre starter med 1 fag, men vi har også 2, 3 eller 4 fags. Noen modeller kan fås med overpartier (T-vindu), rykket post eller flere små glassfelter i øverste vindu. Krysspostvinduer leveres som standard med klassiske hasper og stormkrok, men vi kan også tilby ett-greps håndtak dersom du foretrekker det. Med andre ord har du mange valgmuligheter og avgjørelser å ta med tanke på designet til ditt krysspostvindu.

For å gi deg enda flere valgmuligheter, kan alle våre modeller tilpasses etter dine ønsker og behov. Ved å åpne en modell kan du enkelt skrive inn målene du trenger og velge blant annet:

 • Materiale (tre, tre/alu eller PVC)
 • Type glass, glassdesign og eventuelt spesialglass
 • Innvendig og utvendig farge
 • Profil, not, ventil, lukketype med mer

Takket være muligheten til å tilpasse alle vinduer og dører her hos Best & Billigst, kan du enkelt skape dine drømmeprodukt. Etter hvert som du gjør endringer i bestillingen vil du se at prisen og forventet leveringstid oppdateres automatisk. Slik har du hele tiden oversikt over akkurat hva produktet vil koste. Du kan bestille flere produkt med samme preferanser eller legge inn én og én. Dersom du ikke har behov for tilpassede design kan du også sjekke ut våre lagervarer som leveres fra fem dager.

Materialvalg for dine krysspostvinduer

Når du skal ha nye vinduer og dører er det viktig å vurdere hvilket materiale de skal være laget av. Her hos Best & Billigst kan du for de fleste produkt velge mellom tre, tre/alu og PVC. Hvert materiale holde høy kvalitet og kommer med sine egne fordeler. Det viktigste å tenke gjennom er hvilket uttrykk du ønsker, og hvor mye vedlikehold du ønsker å opprettholde. Lær mer om de tre materialvalgene under:

Tre

Vinduer og dører i furutre er et klassisk valg og har alltid vært populært i Norge. Furutre har en kjerneandel på 90 % og er fingerskåret i samlingene for å sikre den beste kvaliteten. Vinduer og dører i furutre krever dog en del vedlikehold da de blant annet burde males med noen års mellomrom for å sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil. Dette gjør at vinduene og dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendig side, samtidig som du kan nyte treets naturlige overflate på innvendig side. Tre/alu-kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendig side.

PVC

Vinduer og dører av PVC eller plast er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn alminnelig rengjøring samt smøring. Materialet kan også gjenvinnes og tåle tidens tann i mange år fremover.

Slik måler du opp for vinduene dine

Dersom du trenger tilpassede krysspostvindu til eksakte mål hjemme, er det utrolig enkelt å få til med Best & Billigst. Vi tilbyr nemlig muligheten til å legge inn den eksakte bredden og høyden du trenger på dine vinduer. Det er superenkelt å selv ta de korrekte målene. Alt du trenger er: 

 • Papir
 • Blyant
 • Målebånd eller tommestokk

Dersom du allerede har et vindu som bare skal skiftes ut til en ny modell, kan du måle bredden og høyden på det eksisterende produktet. Dersom du derimot ikke har noe vindu fra før av, eller ønsker å skifte ut til en større modell enn den eksisterende må du finne hullmålet. Du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5–3 cm. På den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet.

Når du noterer ned målene dine er det en god idé å alltid notere bredden først. Dette er nemlig det målet du skal skrive inn først når du bestiller nye vinduer og dører hos oss. Målene må oppgis i centimeter så husk å dobbeltsjekke at du bruker riktig enhet. For mer informasjon om oppmåling kan du se vår dedikerte oppmålingsguide komplett med en forklarende video.

Hvorfor bestille vindu og dører fra Best & Billigst? 

Vi i Best & Billigst har et klart mål om å tilby vinduer og dører til en lav pris uten at det går på bekostning av kvaliteten. Takket være fokus på direkte netthandel uten mellommenn og dyre showrom kan vi tilby mange fordeler til deg som kunde hos oss. Våre gode priser og vilkår har så langt resultert i over 85 000 kunder og 5 stjerners vurdering på Trustpilot. Her er noen av de største fordelene med å velge Best & Billigst:

Garantert prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt for å alltid ha markedets laveste priser på våre produkter. Vi mener selv at vi er uslåelige når det kommer til pris for kvaliteten vi leverer. Skulle du mot formodning finne samme produkt til en lavere pris hos en annen leverandør, tilbyr vi prismatch. Vi vil jo være både best og billigst!

Innbruddssikring med mer

Vårt mål er helt enkelt å tilby vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, uten skjulte tilleggskostnader. Alle ekstra tilleggsvalg som vi tilbyr som kommer med en ekstra kostnad er tydelig oppgitt og reflekteres automatisk i totalprisen. Men det er langt ifra alt som koster ekstra. Hos oss er blant annet innbruddssikring standard, så du kan føle deg mer sikker uten å måtte betale ekstra.

12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser. Derfor har vi valgt å gi 12 års garanti med på kjøpet. I tillegg til vår normale 5 års garanti henhold til våre handelsbetingelser, tilbyr vi utvidet garanti på ekstra 5 år. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er best og billigst med mange fordeler for våre kunder.

Har du spesielle ønsker?

Vi kan produsere mange varianter av våre vindusmodeller, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger. Dersom du ikke finner helt det du leter etter – eller ikke vet hva du ønsker – står vi klare til å hjelpe deg. Dersom du har noen spørsmål, spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så kan du enkelt ta kontakt ved å ringe til oss på tlf.: 21 99 67 67 eller sende en e-post til bb@best-billigst.no.