Lynrask levering!
 

Ytterdør hytte

Vi har valgt ut spesifikke ytterdører som passer perfekt til hytta di! Skap en innbydende velkomst og tilfør et personlig preg med våre ytterdører, enten til sommerhytta eller vinterhytta. En ytterdør til hytte kan formidle mye, og det gjelder å finne riktig alternativ for nettopp din hytte.

Vi har valgt ut spesifikke ytterdører som passer perfekt til hytta di! Skap en innbydende velkomst og tilfør et personlig preg med våre ytterdører, enten til sommerhytta eller vinterhytta. En ytterdør til hytte kan formidle mye, og det gjelder å finne riktig alternativ for nettopp din hytte.

Hva burde man velge som hyttedør?

Spesielt på eldre bygg eller hytter som har en landlig stil kan en tradisjonell ytterdør med utsmykninger være en god idé. En todelt ytterdør, såkalte stalldører, kan også komme med en del fordeler ved arbeid og lufting. I større innganger kan dobble ytterdører ta seg pent ut på en hyttefasade.

Det viktigste vil være å velge en dør som blir et både praktisk og vakkert tillegg. Døren burde også stå i stil med hyttens stil og andre dører og vinduer.

Bestill en ytterdør til hytte på fjellet fra Best & Billigst

Her hos Best & Billigst kan du bestille en ytterdør til din fjellhytte, landlige hjem eller tradisjonelle feriebolig. Du kan selv velge hvilken modell du foretrekker fra utvalget vårt og så perfeksjonere døren til å passe nettopp dine behov. Vi gjør det nemlig enkelt å skreddersy døren etter akkurat de målene du trenger, i tillegg til at du kan velge detaljer som materiale, eventuelt glass, profil og mye mer.

Hos oss finner du hyttedører til billige priser uten at det går på bekostning av kvalitet, og du kan selv være med på å justere prisen opp og ned. Dette er fordi at etter hvert som du gjør endringer i produktet og legger til eventuelle tilleggsvalg, vil du se at prisen oppdaterer seg dynamisk i sanntid. Slik kan du enkelt følge med på prisen og passe at den følger ditt satte budsjett. Vi tilbyr også prismatch på alle våre dører og vinduer, da vi ønsker å tilby markedets beste pris.

Dersom du ønsker mer informasjon om fordelene ved å bestille din nye hyttedør fra oss i Best & Billigst, eller trenger hjelp med selve produktet og bestillingen, er det bare til å ta kontakt med oss via live chat, e-post eller telefon. Vi hjelper gledelig med å finne beste løsning for deg og utsmykke hytten din med en praktfull ny ytterdør.

Valg av materiale

Et viktig valg du må ta stilling til med din nye dør er hvilket materiale du ønsker. Hvert materiale kommer med sine egne fordeler og ting det kan være greit å vite om. Vi tilbyr valg av følgende materiale:

Tre

Dører i furutre er et klassisk og populært valg i Norge. Furutreet har en kjerneandel på 90 % og er fingerskåret i samlingene for å sikre best mulig kvalitet, men dørene vil kreve en del vedlikehold da de burde males med noen års mellomrom.

Tre/alu

Dører i tre/alu kombinerer de gode egenskapene fra treet sammen med en aluminiumsprofil. Dette gjør blant annet at dørene blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær. Denne kombinasjonen krever også minimalt med vedlikehold på utvendig side hvor elementene er mest utsatte.

PVC

Dører av plast er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige. De har en ekstra lang levetid uten at du trenger å gjøre mer enn vanlig rengjøring og smøring.

Det viktigste du må tenke på når du skal velge materiale for ytterdøren din er hvilket uttrykk du ønsker samt hvor mye vedlikehold du ser for deg. I tillegg til materiale på selve døren, kan du også velge å redigere andre detaljer. Blant annet er dørtrinnet i bunnen av døren som standard produsert i hardtre, men vi kan også tilby alutrinn mot et mindre tillegg.

Ytterdør med glass eller ikke?

Når det kommer til ytterdører er det mange som ønsker en dør med litt (eller mye) glass for mulighet til å se inn og ut. Her kan du blant annet velge mellom ytterdør med vindu eller ytterdør med sidefelt av glass. Dermed må du ikke bare tenke over hvilket materiale du ønsker døren skal være laget av, men også om du ønsker noe glass og i så fall hvilket glassmateriale. Hos oss kan du blant annet velge mellom:

  • Forskjellige typer glass som klart, frostet eller crepi
  • Spesialglass som lyddempende- eller sikkerhetsglass

Litt glass på ytterdøren din kan gi et flott preg utenfra, men bare husk å tenke over valg av glass for å forsikre at man ikke kan se rett inn til dere. Samtidig ønsker du nok å stenge lyd ute – spesielt om du bor på en gate med mye støy.

Fordeler med å kjøpe ytterdører fra Best & Billigst

Her hos Best & Billig kan du bla gjennom et variert utvalg av ulike ytterdører og andre dørmodeller til hjemmet ditt. Ved å kjøpe din neste dør hos oss, kan du ta nytte av en rekke fordeler både når det kommer til pris, kvalitet og levering som gjør at vi stolt kan si at vi er best og billigst:

  • Prismatch: Vi har som mål å tilby vinduer og dører til markedets beste pris. Derfor tilbyr vi prismatch dersom du mot formodning skulle finne samme modell til en lavere pris hos andre leverandører.
  • Opptil 12 års garanti: Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser og gir deg derfor opptil 12 års garanti med på kjøpet.
  • Rask levering: For lagervarer tilbyr vi levering fra 5 dager og for dører og vinduer i spesialmål leverer vi over hele Norge til en rimelig pris og med klar oversikt over forventet leveringsuke.

Tre fordeler

Op til 12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg opptil 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best & Billigst.

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best & Billigst!

Finansiering

Frister det å kjøpe nå, men pengene mangler? Så kan vi tilby finansiering av vinduer og dører med Klarna, så kan du få alle fordelene med engang, men betalingen av dine nye vinduer og dører skjer litt og litt.

Montering

Montere nye vinduer og dører, er ikke det vanskelig?

Nei, overhodet ikke, mange kan bli litt skremt ved tanken, men flere og flere tørr å kaste seg ut i prosjektet og blir overrasket over hvor enkelt det er, også selv om du har to tommelfingre.

Følg vår montasjeveiledning trinn for trinn, den finner du her.

Er du i tvil er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Kontakt oss for et personlig tilbud

Har du spesielle ønsker eller er du på utkikk etter en dørtype du ikke finner her på siden? Da kan du kontakte oss ved å ringe oss på 21 99 67 67, sende en e-post til bb@best-billigst.no eller bruke live chat. Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger og står klare til å hjelpe deg med å finne rett løsning for dine behov.