Lynrask levering!
 

Dører

Dører

Her finner du vårt store utvalg av forskjellige utgangsdører. Dørene er alle av høy, nordisk kvalitet med opptil 12 års garanti og kommer til lave priser.

Finn dine billige dører her Se mer om våre døre

Billige ytterdører

Hos Best&Billigst finner du et fantastisk utvalg av forskjellige inngangsdører. Vi tilbyr blant annet:

Alle modellene har mulighet for personlig tilpasning, slik at døren passer perfekt til din bolig eller hytte.

Ytterdører

En ytterdør er med på å skape et uttrykk av hjemmet ditt utenfra. I tillegg ønsker døren gjester velkommen til ditt hjem. Døren burde derfor reflektere din smak og stå i stil med resten av huset. En gammel dør vil bli utslitt fra jevnlig bruk og påkjenningen fra været. Med en ny ytterdør av høy kvalitet vil fasaden holdes pen og inviterende.

Eldre dører kan være produsert med dårlige isoleringsverdier. Dette sammen med bruk og slit gir en dårligere isolering i huset. Å skifte til en ny, mer energivennlig dør kan derfor faktisk spare deg penger. Ved hjelp av våre alternativer med lave priser får du en god investering for en billig penge.

Dobbel ytterdører

Vi tilbyr et stort utvalg av doble dører. Det vanligste her er å ha doble ytterdører ved inngangsdøren eller doble dører som leder ut til balkongen eller terrassen. En inngangsdør med sidefelt er et populært alternativ som gir inngangspartiet ditt et ekstra løft uten å ta for mye plass. Det finnes her mange ulike sidefelt å velge mellom, med eller uten fylling og med ulike mengder glassfelt.

Ikke bare ser doble ytterdører eksklusive ut, de gir også et luftigere uttrykk til fasaden og inngangs rommet. I tillegg er døren meget praktiske, da du enkelt kan komme inn og ut av huset med større gjenstander, som for eksempelvis barnevogner og sofaer.

Dører med glass

Dører med glass er en klassiker som aldri går av moten. En ytterdør eller balkongdør med glass gir god belysning og stemning hjemme. Glass er også et sikkert alternativ med mange varianter å velge mellom. Lyddempende glass er et godt alternativ for å holde støy ute, mens sikkerhetsglass kan gi ekstra beskyttelse.

En av fordelene ved å velge en dør med glass, er at døren kan hjelpe med å skape en større romfølelse, da glasset slipper inn mer lys. Det klare glasset kan også byttes ut med ulike former av råglass, som et frostet design hvor forbipasserende ikke kan se inn hos deg.

Billige dører til hjemmet på én og samme plass

Her hos Best&Billigst finner du et stort utvalg av ulike dørmodeller. Dette betyr at du kan kjøpe inn til å bytte ut alle hjemmets ytterdører fra én og samme plass. Slik kan du enkelt være sikker på at alle dørene matcher og holder den samme kvaliteten med opptil 12 års garanti på produkter i tre/alu og 10 års garanti på produkter i tre og pVC. Les mere om våre garantier her.

Hos oss kan du legge inn en bestilling for isolert boddør, utgangsdør og alle andre behov du måtte ha. Takket være våre rimelige priser er det både enkelt og billig å skifte ut alle husets ytterdører.

Hos Best&Billigst ønsker vi å tilby de beste dørene til de laveste prisene. Derfor tilbyr vi naturligvis prismatch. Hvis du mot forventning skulle finne vinduer og dører til en lavere pris et annet sted, matcher vi prisen.

Skap dine drømmedører

Vi gir deg muligheten til å personalisere dine dører til å passe akkurat dine ønsker og behov. Illustrasjonene i hver kategori viser selve basene til døren. Ved å klikke deg inn på en spesifikk modell kan du nemlig endre dørens detaljer og legge til ekstra tilbehør.

Start med å legge inn den eksakte bredden og høyden du trenger, så produserer vi en dør etter dine mål. Merk her at målene gjelder for utvendige karmmål. 

Videre kan du endre detaljer som materiale, type glass og glass design, åpningsretning, innvendig og utvendig farge med mer. Vi har flere tilvalgsmuligheter som ikke er vist her på siden. Du kan for eksempel bestille alutrinn i stedet for hardtre, paskvilgrep med grepsbetjent bremse eller sammenbygninger med mer. Med andre ord står du fritt til å designe din drømmedør, så produserer vi den etter dine ønsker.

Bestill din drømmedør

Det er utrolig enkelt å komme i gang med ditt prosjekt og personalisere dine dører her hos Best&Billigst. Slik kommer du i gang:

  • Bla gjennom utvalget vårt
  • Velg ønsket dør
  • Fyll inn mål 
  • Velg ønskede spesifikasjoner

Etter hvert som du holder på med din personlige tilpasning, vil du hele tiden se den oppdaterte prisen for den nye døren din. Når du er fornøyd med detaljene, kan du dermed enkelt se hva den totale prisen kommer på uten noen skjulte kostnader. Du kan også se en forventet leveringstid for døren din. Takket være effektivisert innkjøp og produksjon, tilbyr vi rask leveringstid.

Når du er klar til å bestille, legger du døren i handlekurven og gjennomfører kjøpet ditt. Vi produserer deretter din nye inngangsdør fortløpende. Når døren er ferdig sender vi den direkte til din adresse klar for å installeres.

Trenger du hjelp?

Vi har en side med mye informasjon og praktiske tips hvor du kan lære mer om oss samt hvordan du kan ta vare på dine dører og vinduer. Lær blant annet mer om de ulike delene på døren din og ulike typer glass du kan velge mellom hos oss.

Dersom du har spesielle ønsker eller trenger hjelp, kan du ta kontakt med ringe oss på tlf.: 21 99 67 67 eller sende oss en e-post. Du kan også sjekke ut vår FAQ for svar på vanlig stilte spørsmål. Uansett hva du er på utkikk etter, er vi klare for å hjelpe deg.