Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

+85 000 kunder

Dører

Billige dører

Her finner du vårt store utvalg av forskjellige dører, velg den inngangsdør som passer best til ditt prosjekt.

Dørene er i god kvalitet til lave priser. For å se prisen på den ønskede ytterdør, inngangsdør eller hoveddør, skal du enkelt klikke på modellen.

Hos Best & Billigst vil vi ha de beste dører til de laveste prisene, derfor tilbyr vi naturligvis prismatch, hvis du mot forventning skulle finne vinduer og dører til en lavere pris et annet sted.

Dører

Trenger din bolig til en ny inngangsdør? Eldre dører blir ofte utslit og utette med tiden. I tillegg kan de være produsert med dårlige isoleringsverdier. Du kan dermed spare mange penger ved å skifte til en ny energivennlig dør.  

Hos Best & Billigst finner du et fantastisk utvalg av forskjellige dører og balkongdører. Alle modellene har mulighet for personlig tilpassing, slik at døren passer perfekt til din bolig eller hytte. Så om du trenger en ny inngangsdør til huset, eller hyttedør så sjekk med oss.

For at komme godt i gang med ditt prosjekt, skal du enkelt velge ønsket dør, fylle inn mål og velge ønskede spesifikasjoner, så ser du med engang prisen for din nye dør.

Når du er klar til at bestille, legger du døren i handlekurven, også gjennomfører ditt kjøp. Vi produserer deretter fortløpende din nye inngangsdør, når døren er ferdig sender vi døren direkte til din adresse.

Trenger du hjelp til å komme i gang med ditt prosjekt?

Kjenner du faguttrykkene til dører? Du kan her finne en kort og enkel beskrivelse av alle delene på din dør. Oversikten gir deg den nødvendige kunnskap til å bestille din nye dør hos Best & Billigst. 

Uansett om du ønsker vanlig klart energiglass i din dør, eller hvis du bor ut mot en trafikkert vei som gjør at du ønsker lydglass, så finner du det hos Best & Billigst. Du kan lese litt mer om energiglass her og lydglass her. Ønsker du noe annet enn klart glass i din dør kan du også velge mellom blant annet råglass og sandblåstglass frostetglass. Du hindrer da at nysgjerrige blikk fra forbipasserende ser inn til deg. Se de forskjellige glasstyper her.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Dører etter dine mål: Best-Billigst

Best-billigst produserer dørene etter dine mål. Som standard har vi inkludert en rekke fordeler og tilbehør som normalt er tillegg. Vi har flere tilvalgsmuligheter, som ikke er vist her på siden. F.eks. kan du bestille alutrinn i stedet for hardtre, paskvilgrep med grepsbetjent bremse eller sammenbygninger etc.