Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

+85 000 kunder

Hva koster det å få nye vinduer og dører til boligen?

Er du i tvil om hva det koster å få nye vinduer og dører til boligen? På denne siden kan du se eksempler på hva det koster å få nye vinduer og dører til boligen din.

Under kan du se fire forskjellige hustyper med vinduer og dører i forskjellige materialer. Prisene er basert på de mest populære størrelsene og tilvalgene.

Finn den hustypen som passer best til ditt hus under, og få et raskt overblikk over hvilke utgifter du kan forvente når du skal kjøpe nye vinduer og dører til boligen din.

Har du bruk for personlig rådgivning eller et skreddersydd tilbud, så kontakt oss – vi gleder oss til å høre fra deg.
Kontakt oss på tlf.: 21 99 67 67 eller på e-post: bb@best-billigst.no

(Merk at viste husbilder kun illustrerer hustypen)

Rekkehus

Furu:
41 545,-
Tre/alu:
57 438,-
PVC:
52 345,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

70-talls

Furu:
63 912,-
Tre/alu:
81 385,-
PVC:
83 561,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Enebolig

Furu:
51 672,-
Tre/alu:
70 545,-
PVC:
68 351,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Villa

Furu:
71 784,-
Tre/alu:
96 195,-
PVC:
108 264,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Hvilken type vinduer og dører burde jeg velge?

Trenger du hjelp til hvilke vurderinger du skal gjøre deg når du kjøper nye vinduer og dører til boligen din? Under kan du finne gode tips og triks du burde vurdere før du bestiller nye vinduer og dører.

Glasstyper

En viktig ting du burde vurdere når du kjøper nye vinduer og dører til boligen din er glasstypen. Hos Best&Billigst kan du velge mellom energiglass, råglass, lydisolert glass og sandblåst glass. Uansett hvilken glasstype du velger leverer vi som standard vinduer og dører med lavenergi termoruter, som er produsert på et høyteknologisk produksjonsanlegg. Det gir deg derfor den maksimale isoleringseffekten og ca. 30% mindre varmetap enn alminnelige termoruter. Du kan lese mer om våre glasstyper her.

Varm kant

Uansett hvilken type vinduer og dører du velger får du alltid varm kant på dine vinduer og dører med i prisen. Varm kant er en sort kunststofflist som i sitt hulrom forsynes med isolerende materiale. Varm kant settes inn i stedet for den skinnende aluminiumslisten man ellers brukte i termoruter. Du kan lese mer om fordelene ved å ha varm kant på vinduer og dører her.

Naturlig kvalitet

Hos Best&Billigst går vi opp i kvaliteten, og derfor har vi også mye fokus på at våre vinduer og dører blir laget i naturlig og god kvalitet. Derfor produserer vi våre vinduer og dører i naturlig kjernetre, som betyr at våre vinduer og dører blir produsert med fingerskåret / kvistfri tre med høy kjerneandel.
Trestykker med store eller betydelige kvister skjæres derfor vekk og erstattes med et nytt stykke tre. Samlingen ved denne metoden heter fingerskjøtt tre.

Du kan lese mer om vårt kjernetre her.

Våre beste anbefalinger

Å velge nye vinduer og dører er ikke en enkel beslutning. Derfor har vi gitt vår beste anbefalinger til hvordan du best finner riktige vinduer og dører til din bolig. Du kan lese våre beste anbefalinger her.


Fordeler ved å kjøpe dine vinduer og dører hos Best&Billigst

For de fleste boligeiere er kjøp av nye vinduer og dører litt av et vurderingskjøp, som ofte omhandler større beløp på flere tusen kroner. Derfor er det viktig at man vurderer hvilken virksomhet som passer best til ens ønsker og behov. Hos Best-Billigst har vi flere interessante fordeler. Du kan lese mer om våre fordeler på denne siden.

Trygg e-handel

Hos Best&Billigst går vi opp i at du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Som en del av dette er vi godkjent av Trygg E-handel, hvilket sikrer at du kan føle deg helt trygg når du handler dine vinduer og dører hos oss. Som en del av sertifiseringen er det et krav at vi overholder for eksempel rask service og at vi har en solid økonomi. Dette sikrer deg at du vet at vi også eksisterer om 5 eller 10 år i tilfelle du, mot forventning, har bruk for å benytte deg av vår 10 års garanti på produktene våre.

Du kan lese mer om vår sertifisering og trygg e-handel her.

Ekstra innbruddssikring

Hos Best&Billigst gir vi boligen din ekstra tyverisikring uten at det koster ekstra. Det betyr at alle våre dører samt produkter med ett-grepshåndtak, som f.eks. toppstyrte vinduer, har ekstra innbruddssikre låsesystemer. Det ekstra innbruddssikre låsesystemet vil vanskeliggjøre ethvert forsøk på innbrudd og gjør ofte tyven utålmodig og nervøs. Skåtene og slutblikket gir en forlenget innbruddstid som er over 20 ganger lengre sammenlignet med vinduer og dører uten disse tilleggene, hvilket normalt er nok til at tyven gir opp.

Du kan lese mer om ekstra innbruddssikring her.

Kvalitetsvinduer til lavpris

Hos Best&Billigst har vi fokus på at du kan få vinduer og dører til en overkommelig pris, uten at du må gå ned på kvalitet. Vi har fokus på lave produksjonsomkostninger, så vi kan tilby våre kunder en billigere pris. Våre vinduer er laget av naturlig materiale og vi tilbyr mange forskjellige varianter av vinduer og dører.

Vil du lese mer om hvordan vi holder prisene nede og samtidig sikrer deg kvalitetsvinduer og -dører, så klikk her.

12 gode fordeler hos Best&Billigst

Hos Best&Billigst gir vi blant annet 10 års garanti, ekstra innbruddssikring, prismatch, og så produserer vi dine nye dører og vinduer nøyaktig etter dine ønsker. Du kan lese mer om våre 12 sterke fordeler her.

Vi har allerede hatt over 85.000 fornøyde kunder hos Best&Billigst. Vil du være en del av dette?