Lynrask levering!
 

Pris for å bytte vindu og dør: Hva koster det å skifte ut vinduer og dører?

Lurer du på hva det koster å få nye vinduer og dører til boligen din? På denne siden gir vi deg konkrete priseksempler på hva det kan koste å skifte vinduer og dører på ulike typer boliger.

Pris for å bytte vindu og dører

Vi gir her eksempler på hva det kan koste å bytte ut vinduer og dører i fire ulike boligtyper. Finn den hustypen som passer best til ditt hus og få et raskt overblikk over hvilke utgifter du kan forvente når du skal kjøpe nye vinduer og dører til boligen din. 

 • Rekkehus
 • 70-talls hus
 • Enebolig 
 • Villa

Eksemplene under gir tre priser per boligtype, for vinduer og dører i forskjellige materialer (furu, tre/alu og PVC). Prisene er basert på de mest populære størrelsene og tilvalgene vi tilbyr.

For personlig rådgivning eller skreddersydde løsning kan du kontakte oss for mer informasjon og mer presise prisanslag. Kontakt oss på tlf.: 21 99 67 67 eller send en e-post til bb@best-billigst.no. Vi gleder oss til å hjelpe deg med dine prosjekt. 

(Merk at husbildene under kun er ment for å illustrere hustypen)

Rekkehus

Furu:
49 713,-
Tre/alu:
55 498,-
PVC:
66 225,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

70-talls

Furu:
83 221,-
Tre/alu:
92 915,-
PVC:
90 497,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Enebolig

Furu:
62 004,-
Tre/alu:
68 749,-
PVC:
81 874,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Villa

Furu:
93 933,-
Tre/alu:
111 165,-
PVC:
129 938,-

De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Faktorer som avgjør din bytte vinduer kostnad

Priseksemplene ovenfor kan brukes som et utgangspunkt, men det er mange faktorer å ta i betraktning som kan veie inn på din endelige pris. Her er noen eksempler på spørsmål du burde tenke over:

 • Hvor mange dører og vinduer har du?
 • Skal alle vinduer og dører skiftes ut, eller bare noen utvalgte?
 • Vil du ha alle de nye dørene og vinduene i samme materiale?
 • Har noen av dine nåværende vinduer eller dører spesielle mål?

Dette samt andre valg og utgangspunkt kommer til å avgjøre din pris for å skifte vindu og/eller dør. Det er derfor greit å vite litt om hva du er på utkikk etter før du setter i gang. Vi er selvfølgelig glade for å hjelpe deg med denne prosessen så dersom du står fast, er det bare til å kontakte oss.

Hvilken type vinduer og dører burde jeg velge?

Som nevnt kan det være lurt å vite litt om hva du er på utkikk etter. Under går vi gjennom noen ulike spesifikasjoner og gir gode tips og triks du burde vurdere før du bestiller nye vinduer og dører.

Velg mellom ulike glasstyper

En viktig ting du burde vurdere når du kjøper nye vinduer og dører til boligen din er glasstypen. Hos Best&Billigst kan du velge mellom ulike glasstyper

 • Energiglass
 • Råglass
 • Lydisolert glass 
 • Sandblåst glass

Uansett hvilken glasstype du velger leverer vi vinduer og dører som er produsert på et høyteknologisk produksjonsanlegg, med lavenergi termoruter som standard. Dette gir deg maksimal isoleringseffekt og ca. 30 % mindre varmetap enn alminnelige termoruter.

Få bedre isolering med varm kant

Uansett hvilken type vinduer og dører du velger får du alltid varm kant med i prisen. Dette er en sort kunststofflist som forsynes med isolerende materiale i hulrommet og slik gir bedre isolering. Med varm kant reduseres kuldetap samt risikoen for kondens betraktelig.

Produkt med naturlig kvalitet

Hos Best&Billigst har vi fokus på at våre vinduer og dører blir laget i naturlig og god, nordisk kvalitet. Derfor produserer vi våre vinduer og dører i naturlig kjernetre. Dette betyr at de blir produsert med fingerskåret/kvistfri tre med høy kjerneandel. Du kan også velge mellom CE tre/alu eller PVC om du ønsker.

Sjekk våre beste anbefalinger

Det er mye å tenke gjennom og mange valg å ta når du skal velge nye vinduer og dører. Vi ønsker å være så behjelpelige som mulig, og har blant annet samlet våre beste anbefalinger for å gjøre de mange valgene litt enklere.

Hva koster det å skifte vinduer og dører med Best&Billigst?

Her hos Best&Billigst finner du et stort utvalg av dører og vinduer til en billig pris. Våre produkter holder alle høy, nordisk kvalitet og kommer med prismatch samt opptil 12 års garanti. Vi tilbyr med andre ord både kvalitet og kvantitet for en god pris.

Vår prisliste for vinduer og dører kommer med en startpris for hver modell. Ved å endre spesifikasjoner og legge til tilleggsvalg kan du se hvordan prisen eventuelt endrer seg. Du vil hele tiden se den eksakte prisen for produktet og kan dermed gjøre endringer som passer dine ønsker samt budsjettet ditt. Du kan enkelt endre blant annet:

 • Størrelse
 • Materiale
 • Glass 
 • Profil

Fordeler ved å kjøpe dine vinduer og dører hos Best&Billigst

Kjøp av nye vinduer og dører er ofte litt av et vurderingskjøp som omhandler store beløp på flere tusen kroner. Derfor er det viktig at man går for de beste tilbudene tilgjengelig, og det er akkurat her Best&Billigst passer inn. 

Vi har allerede over 85 000 fornøyde kunder som har benyttet seg av vårt billige utvalg med mange fordeler. Her oppsummerer vi noen av fordelen du kan se fram til ved å bestille dine dører og vinduer fra Best&Billigst:

 • Opptil 12 års garanti: Vi tilbyr en utvidet garanti…. Dette gir totalt opptil 12 års garanti på produkter i fabriksmalt impregnert tre/alu oh 10 års garanti på tre og PVC. Les mer om vår garanti her.

 • Prismatch: Vi gjør alt vi kan for å tilby markedets beste priser på vinduer og dører. Om du mot formodning finner samme produkt til en lavere pris, tilbyr vi enkelt og greit prismatch.
 • Ekstra innbruddssikring: Vi tilbyr ekstra tyverisikring til boligen din uten ekstra kostnad. Alle våre dører og produkter med ett-grepshåndtak har ekstra innbruddssikre låsesystemer som vanskeliggjør ethvert forsøk på innbrudd.
 • Dører og vinduer etter dine ønsker: Vi lar deg bestemme hvilke spesifikasjoner du ønsker at dine dører og vinduer skal ha. Ved å klikke på en modell kan du enkelt endre størrelse, materiale, glass, farge og mer for å skape dine drømmeprodukt.

Fordelene nevnt over er kun et par raske eksempler på hvorfor du burde velge Best&Billigst for dine dører og vinduer. Du kan lese mer om 12 unike fordeler hos Best&Billigst her.

Vi er klare for å hjelpe deg

Dersom du ønsker mer informasjon om bytte vindu pris, ulike glasstyper eller noe helt annet, er vi klare til å hjelpe deg. Vi har masse informasjon tilgjengelig i tillegg til et vennlig, behjelpelig og kunnskapsrikt team.

For det første har vi en side full av informasjon og praktiske tips hvor du kan lære mer om oss samt hvordan du kan ta vare på vinduene og dørene dine. Her kan du blant annet velge mer om ulike typer glass og hvordan du velger riktige vinduer og dører for deg.

Dersom du har spesielle ønsker eller trenger hjelp, kan du ta kontakt med ringe oss på tlf.: 21 99 67 67 eller sende oss en e-post til bb@best-billigst.no. Du kan også sjekke ut vår FAQ-side for svar på vanlig stilte spørsmål. Uansett hvilke behov du har for dine vinduer og dører, er vi klare til å oppfylle dine ønsker.