Lynrask levering!
 

Glassfasade

Glassfasader er perfekte dersom du bygger en hagestue, en terrasse eller en "vegg av glass". Glassfasader er populære fordi de gir en masse naturlig lys og et moderne uttrykk!

Glassfasader er perfekte dersom du bygger en hagestue, en terrasse eller en "vegg av glass". Glassfasader er populære fordi de gir en masse naturlig lys og et moderne uttrykk!

Drømmer du om et solfylt og moderne hjem?

Glassfasader strekker seg fra gulv til tak og blir gjerne parret med en rekke glassfasader ved siden av hverandre. Resultatet blir en "vegg av glass" - moderne, ekslusivt og luksuriøst!

Det er aller mest populært å plassere glassfasader ved utgangen til en terrasse, i en utestue, men også i andre oppholdsrom. Med glassfasade kan du sitte komfortabelt inne, samtidig som at du får følelsen av å sitte ute. En glassfasade slipper selvfølgelig gjennom masse lys. Som nordmann skal man jo ikke kimse av sollys.

vindu til glassfasadevindu til glassfasade

Vinduer og glass til utestue

Glassfasader i utestuen din gir deg det moderne preget, og følelsen av at du er i hagen din, samtidig som du sitter inne. Inviter gjester til hagestuen din og nyt omgivelsene sammen. En utestue med fasaden i glass kan skape hyggelige sommerkvelder, hvor du kan nyte solnedgangen innenfra.

Det virker som at utestue har poppet opp overalt de siste årene. I hagestuene er det særlig populært med store glassflater. Uansett om du bygger en helt ny utestue, eller tenker å åpne den opp med glassfasader, tilbyr vi en rekke ulike typer til enhver god smak.

En glassfasade kan gjerne kombineres med forskjellige typer glassfasader. Vi tilbyr glassfasade med glassfelt som kan åpnes - altså med et vindu. Det kan selvfølgelig være lurt å kunne åpne et vindu på sommeren.

Hvis du ønsker å kombinere ulike glassfasader, kan du også det. Glassfasader med og uten åpning, med fylling eller med et mangfold av glassfelt? Design helt selv hvordan du vil ha din fasade til din utestue.

Reduser lyd og skap trygghet med våres glass

Hos Best & Billigst tilbyr vi en rekke ulike glasstyper med spesifikke funksjoner. Våres lydreduserende glass kan skape stillheten og roen du behøver i ditt hjem. Dersom du bor i nærheten av en togstasjon eller stor vei, kan lydisolerende glass forsikre at du får ro og stillhet i enten ditt hus eller din hagestue.

Du bør være obs på at TEK17 krever sikkerhetsglass dersom du har glasset er minimum 0,8 meter over gulvet. Sikkerhetsglass er vanskeligere å knuse. Dersom det skal knuse ved et sammenstøt, vil glasset dele seg i ufarlige biter.

Hva trenger du til hagestuen din?  

I tillegg til glassfasader, trenger du en dør for å komme deg inn og ut av hagestuen. Derfor skal vi presentere noen av dørene i vårt utvalg, for å gi deg noen ideer til hvordan du kan utforme din hagestue.

Dører til utestue  

Balkongdører

Enkle terrassedører passer utmerket til en hagestue. For eksempel, kan du velge en balkongdør som har ett glass for å matche glassfasadene. Eventuelt kan det bli fint å ha noe som skiller seg ut fra glassfasadene - som en balkongdør med fylling. Uansett kan du med våre balkongdører sikre deg topp kvalitet i materiale, funksjon og glass, uten at vi tømmer lommeboken din. Les mer om terrassedører og finn den typen som passer deg.

Doble balkongdører

Med doble balkongdører sikrer du deg det herskapelig utrykket i kombinasjon med glassfasaders moderne utrykk! Med dobbel balkongdør får du en stor åpning ut til din hage - perfekt hvis du skal invitere gjester en varm sommerdag. Lag en behagelig overgang fra utehuset til hagen med dobbel balkongdør. Åpner du opp begge dørene forsterker det følelsen av å være ute, selv om du sitter ute.

Hevet skyvedør

Heve skyvedører har navnet fordi døren hever seg før den kan skyves til siden. Skyvedører er perfekt dersom du ikke ønsker å ha dører som tar plass hagestuen eller hagen. Dørene gir deg en helt spesiell mulighet til å spare plass, spesielt med tanke på at utestuer ofte er små uten masse kvadratmeter til overs. På denne måten vil heller ikke en dør sjenere for din flotte utsikt eller hage.

Ikke minst...

Alle våre produkter har 12 års garanti, fordi det er viktig for oss at du er fornøyd med våre produkter.

Husk at du alltid kan kontakte oss både før og etter ditt kjøp. Dersom du behøver hjelp med ideer og inspirasjon til glassfasader vil vi gjerne hjelpe deg med det og. Ta kontakt på mail, telefon eller chat - helt uforpliktet.

Tre fordeler

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best & Billigst!

12 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg 12 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best & Billigst.

Lave priser

Vi har kuttet alt det unødvendige bort for å kunne levere lave priser. Mellomledd, flotte showrooms og andre fancy effekter. Igjen står gode varer til lave priser, helt enkelt.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller modeller du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.

Vinduer etter dine mål – Best & Billigst

Har du spesielle ønsker eller modeller du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.