Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

Sidehengslet vindu

Ønsker du et vindu som er sidehengslet i karmen? Et sidehengslet vindu kan passe i både klassiske og mer moderne hjem, alt etter hvilken modell og spesifikasjoner du velger. På denne siden kan du se gjennom våre alternativ for sidehengslede vindu og bestille hjem dine favoritter – produsert etter dine personlige mål og ønsker.

Hva er et sidehengslet vindu?

Sidehengslede vinduer er som navnet antyder vinduer som er sidehengslede. Det betyr at den delen av vinduet som åpnes henger på hengsler som er montert på siden av karmen. Vinduet åpnes og lukkes på samme måte som en dør. Normalt har vinduet én rute per fag. 

Sidehengslede vinduer kan designes og kombineres etter eget ønske med alt fra én enkel ramme til to eller flere rammer med åpning utover. Merk at ved sidehengslede vinduer med mer enn to fag, kan de midterste vinduene normalt ikke åpnes. Det er også mulig å få et kombinasjonsvindu hvor deler av vinduet kan være sidehengslet mens resten har en annen type åpning eller fast karm.

Design vindu som er sidehengslet til ditt hjem

Uansett om du bor i et eldre hus eller mer moderne hjem vil sidehengslede vinduer ofte passe godt til boligen din. Vi i Best & Billigst tilbyr et utvalg av vindu som er sidehengslet samt andre modeller av vinduer og dører. Uansett hvilken modell du går for vil du ha mange muligheter til å perfeksjonere produktet etter dine ønsker og behov.

Ved å åpne en av modellene våre vil du kunne gjøre mange endringer før det endelige produktet legges til i handlekurven. Først av alt kan du legge inn de eksakte målene du ønsker at vi produserer vinduet etter. I tillegg kan du endre blant annet følgende tilleggsvalg:

  • Valg av materiale og glass
  • Innvendig og utvendig farge
  • Lukketype, beslag, ventil med mer

Sidehengslede vinduer kommer vanligvis med hasper og stormkrok, men det er også mulig å få paskvilgrep dersom du ønsker en enklere og mer moderne løsning. Vi kan også produsere med flere oppdelinger, sprosser eller andre tilpasninger dersom det er ønskelig.

Få hjelp fra våre eksperter

Dersom du ikke er sikker på hvilken modell du skal gå for eller du har spørsmål om bestillingen din, er det bare til å ta kontakt via live chat, e-post eller telefon. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg gjennom prosessen uansett om det er før, under eller etter et kjøp. Med titusenvis av fornøyde kunder har vi mye erfaring å dra inspirasjon fra og kan enkelt hjelpe deg med å få en trygg og prisvennlig løsning.

Når du bestiller fra oss vil du få totalt 10 års garanti på kjøpet. I tillegg tilbyr vi prismatch dersom du mot formodning skulle finne samme produkt, billigere fra en annen leverandør. Dermed kan du være trygg på at vi er både best og billigst.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.