Lynrask levering!
 

Sidehengslet vindu

Sidehengslet vindu er praktisk der den åpnes ved at den svinges utad på den ene siden.

Et klassisk og tidløst valg - som du kan tilpasse dine preferanser!

Sidehengslet vindu er praktisk der den åpnes ved at den svinges utad på den ene siden. Et klassisk og tidløst valg - som du kan tilpasse dine preferanser!

Hva er et sidehengslet vindu?

Sidehengslede vinduer er som navnet antyder vinduer som er sidehengslede. Det betyr at den delen av vinduet som åpnes henger på hengsler som er montert på siden av karmen. Vinduet åpnes og lukkes på samme måte som en dør. Normalt har vinduet én rute per fag. 

Sidehengslede vinduer kan designes og kombineres etter eget ønske med alt fra én enkel ramme til to eller flere rammer med åpning utover. Merk at ved sidehengslede vinduer med mer enn to fag, kan de midterste vinduene normalt ikke åpnes. Det er også mulig å få et kombinasjonsvindu hvor deler av vinduet kan være sidehengslet mens resten har en annen type åpning eller fast karm.

Design vindu som er sidehengslet til ditt hjem

Uansett om du bor i et eldre hus eller mer moderne hjem vil sidehengslede vinduer ofte passe godt til boligen din. Vi i Best & Billigst tilbyr et utvalg av vindu som er sidehengslet samt andre modeller av vinduer og dører. Uansett hvilken modell du går for vil du ha mange muligheter til å perfeksjonere produktet etter dine ønsker og behov.

Ved å åpne en av modellene våre vil du kunne gjøre mange endringer før det endelige produktet legges til i handlekurven. Først av alt kan du legge inn de eksakte målene du ønsker at vi produserer vinduet etter. I tillegg kan du endre blant annet følgende tilleggsvalg:

  • Valg av materiale og glass
  • Innvendig og utvendig farge
  • Lukketype, beslag, ventil med mer

Sidehengslede vinduer kommer vanligvis med hasper og stormkrok, men det er også mulig å få paskvilgrep dersom du ønsker en enklere og mer moderne løsning. Vi kan også produsere med flere oppdelinger, sprosser eller andre tilpasninger dersom det er ønskelig.

Skreddersydd til dine behov

Når du skreddersyr ditt nye vindu, vil du bli oppmerksom på at prisen endrer seg. Dette er for at du skal unngå prismessige overraskelser. Vi kan forsikre deg om at billige priser ikke går på kompromiss med den gode kvaliteten.

En kreativ og morsom del av designprosessen, er å velge farge, glass og haster. Her tilbyr vi nemlig en rekke ulike farger og typer - slik at du nettopp kan skreddersy ditt nye sidehengslet vindu.

Glass

Vi tilbyr blant annet vindu i klart, frostet eller mattert glass. Et frostert glass kan være perfekt for deg som skal ha ditt sidehengslet vindu på badet og ønsker litt privatliv.

Farge

Vi tilbyr sidehengslede vinduer i hvit, sort, lysegrå og mørkegrå farge. Hvilken farge du velger, kan overraskende endre utrykket på din bolig. De siste årene har for eksempel sorte vinduer blitt et populært valg i norske hjem, fordi sort gir et ekslusivt preg.

Lukketype

Hos Best & Billigst kan du velge mellom hasper eller håndtak. Vi tilbyr klassiske hasper i blank sølv og hvit, og et-greps-håndtak. Disse små detaljene kan utgjøre store forskjeller!

Velg riktig materiale - Tre, alu/tre eller PVC?

Et kanskje mindre morsomt valg å ta enn å for eksempel velge farger - men et nødvendig ett - er å velge hvilket materiale dine sidehengslede vinduer skal være. Klikk på linkene dersom du vil lære mer om kvalitet, egenskaper og vedlikehold av materialene.

Tre

Vindu i tre gir deg det klassiske skandinaviske tredesignet, men krever jevnlig vedlikehold. Våre vinduer lages av nordisk furu, som gir en naturlig beskyttelse mot vær og vind.

Alu/tre

Det beste av begge verdener - kombinasjonen av aluminum og tre krever mindre vedlikehold, samtidig som at du får den klassiske treprofilen. Aluminum fungerer som en beskytter mot det norske klimaet.

PVC

Plasttypen PVC gir ditt sidehengslet vindu en særlig slitesterk kvalitet, uten noe mer opprettholdelse enn å dra over med en vaskeklut en gang i blant.

Få hjelp fra våre eksperter

Dersom du ikke er sikker på hvilken modell du skal gå for eller du har spørsmål om bestillingen din, er det bare til å ta kontakt via live chat, e-post eller telefon. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg gjennom prosessen uansett om det er før, under eller etter et kjøp. Med titusenvis av fornøyde kunder har vi mye erfaring å dra inspirasjon fra og kan enkelt hjelpe deg med å få en trygg og prisvennlig løsning.

Når du bestiller fra oss vil du få totalt 12 års garanti på kjøpet. I tillegg tilbyr vi prismatch dersom du mot formodning skulle finne samme produkt, billigere fra en annen leverandør. Dermed kan du være trygg på at vi er både best og billigst.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller vindustyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67
Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.