Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

Lagervarer leveres fra 5 dager

+85 000 kunder

Stalldører

Best og Billigsts halvdør, også kalt stalldører, er inkl. 3-punkts-stanglås og paskvilgrep montert på nederste del.
Dørgrep til øverste del kan velges i prisberegneren.
Halvdørene er oppdelt i 2 mindre dører eller "deler" som kan åpnes separat.
Halvdører produseres kun som utadgående.
Bunntrinnet er, som ved de øvrige dører, i glassfiber som standard, med mulighet for tilvalg av mahogni bunntrinn.
For maksimal lukketetthet skal både paskvilgrepet nederst, samt 3-punktslåsen være i låst posisjon.
Har du andre ønsker enn de du kan finne her, gjør vi gjerne en innsats for å etterkomme dem.
Ring på tlf. 21 99 67 67

Halvdør og stalldør

En halvdør eller en stalldør er en dør som kan åpnes akkurat som en ’vanlig’ dør, men den kan også åpnes halvt. Det betyr at man kan åpne den øverste halvdelen, som betyr at barn eller husdyr ikke kan løpe ut. Du kan også åpne den nederste halvdelen hvis det er greit at husdyrene kan løpe inn og ut.

En stalldør eller en halvdør er perfekt til eldre hus, nettopp fordi en halvdør passer til den gamle bondestilen. I tillegg er stalldøren gunstig hvis du har husdyr eller små barn, og ønsker en dør med høy funksjon.

Ut til entreen, grovkjøkken eller garasjen er en stalldør også ideell til verkstedet, som kjøkkendør, uthuset eller hvor du har bruk for en praktisk halvdør.

Hos Best & Billigst finner du alltid billige halvdører og stalldører! Vi ønsker å ha markedets beste og laveste priser på halvdører og stalldører. Skulle du imot forventning finne tilsvarende dører billigere hos en annen forhandler tilbyr vi naturligvis prismatch. Det betyr at vi alltid matcher laveste pris. Fordi vi vil være best og billigst!

Materialevalg

Når du skal have nye vinduer og dører, er det viktigt å overveie hvilket materiale elementerne skal være laget av. Hvert materiale har sine fordeler, og det viktigste er hvilket uttryk du ønsker og hvor mye du har lyst til at vedligeholde dine vinduer og dører.

Tre

Vinduer og dører i furu er et klassisk valg, og har alltid været populært. Furuen har en kjerneandel på ca 90% og er fingerskåret i samlingerne for at sikre den bedste kvaliteten. Vinduer og dører i futu krever vedligeholdelse, da de skal males med noen års mellomrom, for at sikre en lang levetid.

Tre/alu

Velger du vinduer og dører i tre/alu kombinerer du de gode egenskaber fra treet sammen med en aluminiumsprofil som gjør at dine vinduer og dører blir ekstra motstandsdyktige ovenfor vind og vær på utvendigside, samtidig med at du kan nyte treets naturlige overflade på innvendigeside. Tre/alu kombinasjonen krever minimalt vedlikehold på utvendgside der elementerne er mest utsatt.

PVC

PVC eller plast vinduer og dører er et mer moderne og praktisk valg, da de krever minimalt vedlikehold og er ekstremt motstandsdyktige ovenfor klimaet og ikke minst slitasje. De har en ekstra lang levetid, uten at du trenger å gjøre mer enn normal vask og smøring.

Tre fordeler

10 års garanti

Vi lover vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også gi deg 10 års garanti med på kjøpet. Vi kan derfor uten å tvile si at vi er Best og Billigst.

Prismatch

Du skal aldri betale mer enn høyst nødvendig for dine nye vinduer og dører. Vi jobber hardt etter å alltid ha markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi selvfølgelig prisen. Vi vil være Best og Billigst!

Innbruddssikring

Vinduer og dører i god kvalitet til lave priser, uten skjulte tillegg – helt enkelt. Hos oss er innbruddssikring standard, så du kan føle deg mer sikker, uten å betale ekstra.

Slik måler du opp

Det er superenkelt å selv ta de korrekte målene til nye vinduer og dører. Alt du trenger er: papir, blyant, målebånd eller tommestokk.

Har du allerede nå et vindu eller en dør som bare skal skiftes ut til en ny modell, kan du bare måle bredden og høyden på det eksisterende elementet.

Det er en god idé å alltid notere bredden først, da det er det målet du skal skrive inn først når du bestiller nye vinduer og dører.

Har du derimot ikke noe vindu eller en dør fra før av, eller ønsker du å skifte ut til en større modell enn den eksisterende? Da skal du finne hullmålet - du skal altså måle bredden og høyden på hullet i veggen og trekke 2,5 - 3 cm, og på den måten sikrer du plass til fugen rundt vinduet.   

Les mer om hvordan du måler opp her.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller dørtyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67. Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.