2-veis Balkongdør

En 2-veis balkongdør gir deg enkel utgang til balkongen eller hagen. Når været er godt gir 2-veis terrassedøren deg mulighet til å enkelt komme ut, samtidig som døren gir mye lys inn i huset. Med en 2-veis balkongdør har du også mulighet til å vippe døren inn i toppen for lufting. Se våre modeller av balkongdører med 2-veis funksjon her og finn din favoritt.

Garantert bunnpris! 

Best & Billigst vil være din snarvei til billige vinduer og dører, derfor har vi fjernet alle overflødige ledd i prosessen, så du enkelt, raskt og billig kan få levert vinduer og dører i etter de mål, som du trenger, direkte til deg.

Når vi sier garantert bunnpris, så mener vi det! Og vi gjør alltid vårt beste for å holde øye med prisene på markedet, men vi kan selvfølgelig overse en modell eller en forhandler. I de tilfeller nøler vi ikke et sekund med å matche prisen.

Hva er en 2-veis balkongdør?

En 2-veis balkongdør er en ytterdør som kommer med to ulike funksjoner. I tillegg til å kunne bruke døren for tilgang, kan toppen enkelt vippes inn for lufting.  Døren forblir låst selv om toppen er åpen. Det er dermed helt trygt å lufte på denne måten.

Hvorfor bestille dører fra Best & Billigst

Her hos Best & Billigst er det raskt, enkelt og billig å klikke hjem sine nye dører og vindu. Ved å fokusere på direkte netthandel kan vi tilby de beste prisene på våre produkter uten at det går på bekostning av kvalitet. Det er mange fordeler med å velge våre produkter, inkludert:

  • 10 års garanti
  • Prismatch for garantert laveste pris
  • Materialvalg av PVC, nordisk tre eller tre/aluminium
  • Spesifiser dine behov og ønsker så produserer vi en tilpasset dør til deg

Når du har funnet en dørmodell du liker, kan du enkelt åpne den for å legge inn dine mål. Du kan også endre eller legge til ekstra detaljer som farge, glasstype, ventil med mer. Dersom du er usikker på beste løsning for deg eller trenger litt hjelp på vei, kan du kontakte oss via telefon eller e-post.