Lynrask levering!
 

Gode og lave nettprosenter på nye vinduer og dører på spesialmål hos Best & Billigst

Mellomledd er penger ut av vinduet, så dem har vi fjernet. Igjen er kun de nye vinduene og dørene.

Få billige vinduer og dører på spesialmål hos Best & Billigst - vi kaller det også for ”høflig selvbetjening”. Vi sloss alltid på dine vegne når det gjelder pris, så du er sikret en billig pris på dine nye vinduer og dører. Ja, faktisk er det ikke så firkantet, selv om våre dører og vinduer er det. Du skal bare kjøpe våre produkter og gjennomføre kjøpet online, så kvitterer vi med en god nettprosent!

Vi fjerner de fordyrende mellomledd mellom deg og dine nye vinduer og dører på spesialmål. Det vil si at du hos oss ungår de tillegg og utgifter som en håndverker normalt vil sette på din faktura. Det betyr ikke at du ikke kan benytte deg av profesjonelle håndverkere eller tømrere til montering av dine elementer – det betyr kun at du kan spare penger på selv å bestille på dine nye vinduer og dører på spesialmål på nett.

Best & Billigst gir deg selvfølgelig nettpris på grunnprisen, det betyder at du automatisk får den gode nettprosent på det element du velger i det ønskede materialet og glasstykkelse. Foretar du heretter ekstra tilvalg til dine elementer, gjelder prisnedsettelsen ikke på disse valgene.

1, 2, 3 – nytt vindu levert til døren

Nettprisen får du helt enkelt når du velger å bestille din ordre via vår hjemmeside. Vår online selvbetjeningsløsning gjør at vi kan tilby deg den beste prisen på dine nye vinduer og dører på spesialmål, når de fordyrende mellomledd er tatt bort.

Ønsker du ikke å bestille selvbetjent online på vår hjemmeside, vil du ikke kunne oppnå vår rabatt og handler derfor til grunnprisen. Vi sitter klare til å hjelpe deg på kontakt@best-billigst.no, der vi kan guide deg godt igjennom din bestilling.