Lynrask levering!
 

Rimelige dører og vinduer
– selvfølgelig ansvarlig produsert

Vi produsere nye dører og vinduer på en ansvarlig og skånsom måte.
Derfor ser vi heletiden på våre prosesser, produksjon og innkjøp – forbedringer er alltid velkomne.

Få innblikk i hvilke områder vi optimaliserer vår produksjon og ansvar

Grønn energi er god energi!

Både på våre fabrikker og kontorer får vi grønn energi. Mye av oppvarmingen i våre fabrikker skjer med vårt eget avfall i from av restmaterialet fra dører og vinduer. Det er smart! Det som ikke kan brukes til det ene kan brukes til noe annet.

Alle lampene er selvfølgelig LED og er satt til å slå seg av/på automatisk. Vi har også minimert maskiner og utstyr som er i standby modus. Alle ansatte bruker ikke mere energi enn nødvendig.

Aluminium er nødvendig for produksjonen av våre dører og vinduer. Vi kjøper HYDRO REDUXA, som er et lavutslippsaluminium som er produsert med nettopp grønn energi. Det kan redusere CO2-utslippene med 53% sammenlignet med vanlig aluminium.

Les mere om HYDRO REDUXA her.

Gjenbruk er fornuftig!

I forbindelse med produksjon av nye dører og vinduer gjør vi det vi kan for å ha minimalt med avfall. Da sparer man miljøet mot unødvendig ressursbruk. I tillegg ønsker vi å holde kostnadene nede for å sikre deg kvalitet til lavest mulig pris.

Avfallet som vi ikke kan unngå blir sortert og resirkulert på best mulig måte. Noe av det gjenværende materiale bruker vi selv. Annet overleveres eller selges til gjenvinning.

God kvalitet gir god holdbarhet

Vår bekymring for produksjon og ansvar må ikke gå utover kvalitet eller pris. Det betyr at du får dører og vinduer av god kvalitet som kan vare i mange år. Det er ansvarlig produksjon!

Du får alltid 10 års garanti på hele produktet og gode energiegenskaper som alltid oppfyller gjeldene krav.

Sikker transport er viktig

For å transportere dører og vinduer trygt fra fabrikkene våre og direkte hjem til deg, må de pakkes godt for å unngå fraktskader. Pallene elementene er festet til er laget av trerester og er derfor litt skjeve å se på – men det gjør ikke noe de gjør jobben sin.

Vi har en robot som pakker dørene og vinduene i plast. Roboten kan redusere bruken av plast da den pakker tett og kun bruke den mengden som er absolutt nødvendig.

Lastebilene pakkes etter alle kunstens regler slik at transporten til deg blir så miljøvennlig som mulig.

Ta godt vare på vinduene dine, så varer de lenger!

Alle våre dører og vinduer er produsert i god kvalitet og kan vare i mange år. Vi anbefaler at du tar godt vare på dem og vedlikeholder dem etter behov. Da kan de vare enda lenger.

Ved slutten av produktenes levetid skal det levers til gjenvinningsstasjon for sortering av delene til gjenbruk.

Inwido sustainability award 2023 – Det er en god pris!

Vi har i 2023 vunnet prisen «Sustainability», fordi vi har flyttet oss i en enda mer ansvarlig og positiv retning med tanke på klima og miljø.

Det betyr blant annet:

  • 90% mindre Co2 utslipp pr vindu og dør, sammenlignet med 2020
  • Vi gjenbruker så mye rester som mulig til produksjon eller til oppvarming av fabrikkene
  • Alt av strøm på våre fabrikker kommer fra fornybar energikilder.

Best & Billigst er en del av JABS Group som er eid av Inwido, Europas førende produsent av vinduer.