Lynrask levering!
 

Billige vinduer og dører produsert med grønn energi

Kjøp dine nye vinduer og dører med grønn samvittighet.
Raskt og enkelt – levert direkte til deg.  

Nye vinduer og dører med grønn samvittighet

Best & Billigst bruker Hydro REDUXA lavutslippsaluminium i alle vinduer og dører, det betyr 53% mindre CO2 utslipp sammenlignet med gjennomsnittet på verdensplan. Det er helt firkantet sunn fornuft, akkurat som alle våre vinduer og dører.  

Best & Billigst lover gode vinduer og dører til lave priser, og de kan naturligvis holde i mange år. Utover lang levetid, har vi fokus på ansvarlig produksjon, fordi vi gjerne vil produsere vinduer og dører med omtanke.  

Vinduer og dører fra Best & Billigst er produsert med aluminium i glasslistene. Velger du produkter i tre/alu, er der også aluminium på utvendigsiden av vinduet eller døren.  

Det kan ikke unngås å benytte aluminium, derfor skal det produseres så ansvarlig som mulig. 

Grønn energi gir 53% Co2 redusering 

Derfor bruker Best & Billigst Hydro REDUXA. Det er nemlig aluminium som er produsert med grønn energi – som gir grønn samvittighet. Best & Billigst kan nemlig redusere med hele 53% CO2, utslipp som årlig betyr 2,468.98 tonn mindre CO2. Det er helt vilt!

Det er alt sammen veldig bra, men hva betyr det for deg? Det betyr at du får gode vinduer og dører til de samme lave priser, som har like lang levetid og holdbarhet som de alltid har hat, men du kan kjøpe de med god samvittighet velvitende om at vi hos Best & Billigst har omtanke for miljøet. Vi mener det er grønn samvittighet.

Gode vinduer og dører til deg. Best & Billigst! Punktum.