Lynrask levering!
 

Få et overblikk over våre samarbeidspartnere – dette består dine nye dører og vinduer av

Når vi skal produsere dine nye vinduer og dører samarbeider vi med en rekke forskjellige leverandører for å kunne gi deg de aller beste vinduene og dørene. Våre vinduer og dører består nemlig av mange forskjellige komponenter, som f.eks alu-rammen rundt ditt nye vindu, det kan være håndtaket til din nye dør eller det kunne være sprosser eller hengsler, som alt sammen er viktige komponenter for at vi kan produsere vinduer og dører som levere opp til våre høye krav til kvalitet og utsende.

Alt dette og mer til, gjør at vi har et godt team av leverandører i ryggen – dette gjør at vi kan levere nye element med de beste delene innenfor deres respektive områder. Det betyr at de alle gjør det de er best til, også samler vi delene til en kvalitets produkt som vil holde i mange år.

Her på denne siden kan du derfor lese litt om noen av våre forskjellige leverandører og samarbeidspartnere, slik at du enkelt og oversiktlige kan se hvem vi samarbeider med. 


Barrus

Mange av våre vinduer og dører består av grunnelementet tre. Barrus er en av våre leverandør av kjernetre til våre vinduer og dører. Barrus er lokalisert i Estland.


Global Timber

Global Timber er vår leverandør er mahogni dørterskler. Det er et dansk firma som henter tre hjem fra over 35 forskjellige lande.


Hæstrup Træindustri

Hæstrup træindustri er vores leverandør af sprosser og diverse lister i træ. De specialiserer sig i forarbejdning af træ samt produktion af trælister, og de er at finde Hjørring.


Best & Billigst bruker Hydro REDUXA lavutslippsaluminium i alle vinduer og dører, det betyr 53% mindre CO2 utslipp sammenlignet med gjennomsnittet på verdensplan.

Vinduer og dører fra Best & Billigst er produsert med aluminium i glasslistene. Velger du produkter i tre/alu, er der også aluminium på utvendigsiden av vinduet eller døren.  


ASSA er vår leverandør av stanglåser og paskvil til vinduer og dører. Disse komponenter finnes oftest inne i døren, der f.eks. stanglåsen har som formål å gi deg ekstra sikkerhet. Ved å bevege håndtaket sørger den for at to metalstenger samtidig skubbes ut i overkarmen og i bunnkarmen.


IPA er vår leverandør av hengsler til vinduer. Hengslene er ikke så tydelige i vinduets design, men utfyller en enormt viktig oppgave – hver gang du åpner eller lukker ditt vindu, er det nemlig disse hengslene som skal gjøre jobben.


Jasa er vår leverandør av rosetter og sylindere til våre dører. Rosettene finner du på de fleste dørgrep – de sitter ute rundt selve grep, slik at det dannes en fin avslutning.


Hoppe er vår leverandør av grep og paskvilgrep til våre vinduer og dører. Bestiller du for eksempel en av våre balkongdører vil du kunne velge blant markedets beste kvalitetsgrep fra HOPPE®.


Roslev er vores leverandør af slutblik foruden andre tætninger. Slutblik sørger for pæne afslutninger ved og omkring låsen på din nye dør.


Kept er vår leverandør av justerbare hengsler til våre dører. Justerbare hengsler kan gi mange funksjoner på ditt nye vindu eller din nye dør. Dem sørger for at vinduet eller døren kan åpnes eller svinge etter den ønskede funksjon.


Trelleborg er vår leverandør av rammetetninger. De har utviklet på disse tetningene i over 50 år. Trelleborg Gruppen er verdensledende når det kommer til å lage løsninger som tetter og beskytter ved adskillelige formål.


AkzoNoble er vores leverandør af maling til både vinduer og døre i kernetræ samt i træ/alu. AkzoNoble er pioner på markedet i overfladebehandling og har specialiseret sig i netop dette i mere end 200 år


Fiberline Composites er leverandør af vedligeholdelsesfrie fiberbundtrin til vores døre. Fiberline specialiserer sig i konstruktionsprofiler i fiberglas af høj kvalitet. Virksomheden er én af verdens førende producenter af korrisionsbestandige glas- og kulfiberprofiler med høj styrke og lav vægt.