Trygg E-handel

10 års garanti

Prismatch

+85 000 kunder

Heve skyvedør

Heve skyvedør er praktiske dører som utnytter plassen fult ut. Døren blir skyvet til siden og dermed tar ikke heve skyvedøren ekstra plass til åpning inn i rommet, eller utover.

Utover dette bringer Heve skyvedøren dagslyset inn i boligen da døren har en stor glassflate. En heve skyvedør er lett å betjene og gir en enkel adgang til hagen eller balkongen.

Heve-skyvedør

En heve-skyvedør eller bare en skyvedør er ytterst praktisk da den ikke er plasskrevende, døren åpner hverken inn eller ut og tar derfor ikke plass i rommet, eller hvis altanen eller terrassen er liten.

En heve-skyvedør har en veldig stor glassflate, hvilket betyr at det kommer ekstra mye dagslys inn i boligen med en heve-skyvedør.

Den store glassflaten gjør også at utendørsarealene blir bragt inn i hjemmet og du får en flott utsikt fra rommet og ut. 

Hos Best & Billigst finner du alltid billige heve-skyvedører! Vi ønsker å ha markedets beste og laveste priser på skyvedører. Skulle du imot forventning finne tilsvarende heve-skydedør billigere hos en annen forhandler tilbyr vi naturligvis prismatch. Det betyr at vi alltid matcher laveste pris. Fordi vi vil være best og billigst!

Vedlikehold av dine vinduer og dører

Uansett hvilket materiale dine vinduer og dører har er det viktig å gå over dem en gang imellom og vedlikeholde dem for å få den best mulige funksjonaliteten.

Les mer om hvordan du passer best mulig på dine vinduer og dører for å oppnå den lengste mulige levetiden her.

Trenger dine vinduer og dører bare til vanlig rengjøring eller smøring kan du få tips og triks ved å lese mer her.

Har du problemer med at vinduene dine dugger? Få tips og triks til hvordan du hjelpe imot problemet her.

Har du spesielle ønsker?

Har du spesielle ønsker eller dørtyper du ikke kan finne her på siden så ring til oss på tlf.: 21 99 67 67. Vi kan produsere mange andre varianter, f.eks. med flere oppdelinger, flere sprosser eller andre tilpasninger.